Искате да изпитате усещането за бягство?Ще го откриете в Барбадос

...
Искате да изпитате усещането за бягство?Ще го откриете в Барбадос
Коментари Харесай

За едно наистина страхотно бягство... посетете Барбадос

Искате да изпитате чувството за бягство?

Ще го откриете в Барбадос - зашеметяващо украшение на остров, обкръжен от идилични плажове с бял пясък.

Искате ли чувство за безкрайна игра? Това също ще намерите в Барбадос - това е родното място на рома, има най-хубавия нощен живот в Карибския басейн и предлага вълнуващи развлечения - от гмуркане до каране на джет.

Като прибавим завладяващата история и завещание на острова, апетитната кухня, сензационното извършване на покупки и настаняването на международно равнище, излиза наяве за какво туристите се връщат още веднъж и още веднъж.

Барбадос се гордее с невероятни девствени плажове с бял пясък, които се простират от край до завършек на повече от 113 км, а доста от тях са приети за едни от най-красивите в света.

Един от тях е Mullins Beach. Обграден от кокосови дървета и с чиста тюркоазена вода, той е съвършен за плувци, фамилии и по-бавни водни завършения.

 width=

Барбадос се гордее с едни от най-хубавите спа курорти и хотели в света. Горе - The Crane Resort

На пет минути път с кола от столицата Бриджтаун се намира плажът Пебълс, пясъчна площадка, на която се любуват както туристите, по този начин и локалните поданици - и импровизирано място за пребиваване на първенци по надбягвания с коне и техните водачи.

Тези величествени същества от близкото спортно оборудване Garrison Savannah могат да се видят всеки ден при изгрев слънце, когато вършат утринните си " морски бани " в лазурните води.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР