Искат предсрочни избори тези, които не са ремонтирали едно училище

...
Искат предсрочни избори тези, които не са ремонтирали едно училище
Коментари Харесай

Борисов: Предсрочни избори искат тези, които нищо не са направили


Искат предварителни избори тези, които не са ремонтирали едно учебно заведение или детска градина. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на Регионалната политическа академия на ГЕРБ - Стара Загора, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

„ Този път програмата си я правихме по този начин, както се прави стратегия. Преди бяхме мощни и въодушевени. Опитът си е опит. 30-40 индивида стояха в централата по 4-5 часа дневно и всеки един представяше какво може да се направи и какво желае да се направи “, означи министър председателят.

„ Който и митинг се появи, и опозицията, и президентството незабавно застават зад него. Като купим в този момент самолети и танкове ще отидат най-малко 5 милиарда и ние би трябвало да знаем, че за други неща няма да има. Не би трябвало да се лъжат хората. Те ги лъжат в очите. Трябва да имаш цели. Имаш ли повече от три целта, не можеш да направиш нищо и по тази причина ние преди всичко сложихме образованието. Защото образованието е всичко “, добави още министър председателят.

„ В Германия, като видяха, че могат да си счупят страната, се събраха, направиха нужното и са моторът на Европа. Ние тука за всяко нещо се разделяме, за всяко нещо искрено се ненавиждаме, което е още по-притеснително. Винаги съм смятал, че с президента доста по-силно можехме да тръгнем. Дето се вика два коня потеглят по-добре от един. Той реши да води война с нас, не знам за какво. Може би задължението му с Българска социалистическа партия е доста огромен “, разяснява още Борисов.

„ Тази година би трябвало да успокоим Балканите и да им дадем ясна вероятност. Всички знаем, че в този момент не може да ги одобряват по този начин, както ни се желае, само че в инфраструктурно отношение имаме цялостния картбланш да строим - автомагистрали, жп линии пристанища, цялостен картбланш на всички сътрудници “, означи още той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР