Искат да ни съборят от власт, те са борят за

...
Искат да ни съборят от власт, те са борят за
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Искат да ни съборят от власт

Искат да ни съборят от власт, те са борят за власт, ние желаеме да създадем живота на хората по-добър. Това сподели министър-председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов на Национална предизборна среща на ГЕРБ, съобщи „ Фокус “. „ На всяка душа, на всеки човек би трябвало да му помогнем, тъй като имаме запас да му помогнем. Всеки един би трябвало да се замисли, за какво ни избраха преди 10 години, за какво ни връщаха толкоз пъти и къде е грешката. Трябва да си я изправим на мига “, съобщи Борисов.

„ Най-корумпираните хора приказват за корупция сега “, посочи Борисов. „ Само като ги чуете, би трябвало до след час да имате реакция, тъй като знам, че сте по хипотеза почтени. Ако има неточност, незабавно да се поправи. Излизате казвате – да, мислихме го едно, излезе друго, ще го изправим “, разясни той. „ Ежедневната връзка с индивида, с хората и всички останали. Искат да ни съборят от власт. Те са борят за власт. Ние желаеме да създадем живота на хората по-добър “, съобщи той. „ За това вложенията са в действителната сфера, фабрики и стопанска система. За това вие знаете по районите са същински живи вложения, които докараха до там, че няма работна ръка “, уточни министър-председателят. „ Като се замислите какъв брой неща сме решили, а слизаме на долу, хората желаят правдивост “, съобщи още той.

„ Създадохме ГЕРБ, народът ни даваше доверие избор след избор. В огромната си част го защитихме. В какви условия създадохме ГЕРБ – тогава съперниците ни бяха министри. Народът искаше да се отърве от Тройната коалиция, за това избраха нас “, напомни той.

„ Направихме много повече, в сравнение с една партия може да направи. То беше елементарно, тъй като преди нас не бяха правили нищо “, съобщи Бойко Борисов. „ Бързо не помниха хората какво сме създали, тъй като го направихме бързо. И за това бързо не помниха “, разяснява водачът на ГЕРБ. „ Не би трябвало да седнем на мисълта за резултатите, които сме постигнали и здравите структури “, уточни той. „ Ако потегли по градовете, кмет по кмет, няма град без нещо, което не е направено “, сподели Борисов. „ В същото време сме толкоз мощни, а ви няма имунитета и съпротивителната мощ “, се обърна той към политическия хайлайф на ГЕРБ.

„ Хората желаят правдивост, не обичат елитарни партии и хора. Трябва да внимаваме доста дали не сме се трансформирали в нещо такова, в случай че не сме, да не го позволяваме. Търсим, търсим депутати, тук там, най-после виждам постоянно Тома Биков. Или в случай че Цветан Цветанов го вадя да приказва, той и още двама-трима. Да не кажа същото и за министрите. Томислав Дончев, Владислав Горанов и още двама трима има, с които работя всекидневно. Другите би трябвало да ги търсят, с цел да излязат и да си защитят тематиката “, уточни Борисов. „ Да не приказваме за случаите, когато министри, кметове и депутати си трансферирате виновност едни на други – кой печели от това? “, попита той. „ Министрите не доглеждат това, което вкарват в Народното събрание, тъй като мислят, че ще го поправи. Само че тъкмо там влизаме в гнездото на осите. То мъчно се поправя, Цветан Цветанов би трябвало да поставя върховен пилотаж, доста обича с водачи да се надговаря, с цел да ни поправи, когато сме пуснали откровени нелепости “, съобщи водачът на ГЕРБ.

„ Да не приказваме за кметовете, направиха ви дейна акция за санирането. Показаха, че 2-3 блока протекли по време на градеж “, уточни Бойко Борисов. „ Ако не е правилно, за какво си мълчите- за какво не се съпротивите “, попита той кметовете на ГЕРБ. „ Няма да пусна пари за саниране, до момента в който не видя това. Вие мислите, че всичко е елементарно, а то не е “, съобщи Борисов. „ Къде ни е съпротивителната мощ, или първата дама излиза нахейтва ви и би трябвало да излиза Тома Биков като дежурен и да дава отговор “, разяснява той. „ Задавам си за мен въпроса за какво към момента сме и първа политическа мощ. Защо обаче поддръжката ни понижава? “, сподели водачът на ГЕРБ. „ Ще кажете износваме се, несъмнено. От първото държавно управление министри сме единствено аз и Томислав Дончев, никой различен “, добави той. „ Ако не си почистите къщичките по места, това ще избие. Дали в суджук или в нещо друго, това ще падне върху партията и върху нас “, сподели още Борисов.

„ Хората би трябвало да ни дадат огромно доверие единствено в случай че схванат, че сме си взели поука от наши недостатъци. Няма значение кой е, написа се на ГЕРБ, всяко леке “, разяснява той. „ Чуйте ме, обичам ви, само че не е даденост това. Факт е, че Българска социалистическа партия с тези провалени политици, гонени от ръководството, ни приближават “, обърна се той към членовете на ГЕРБ. „ Ако не ви светне алена лампичка, ще ви светна синя “, уточни Борисов.

По мотив Брекзит, водачът на ГЕРБ уточни: „ Полагаме големи старания да се подготвим за Брекзит. Въобще не съм оптимист. И на Съвета помолих сътрудниците Екологичен потенциал да изчака с гласуването, първо да мине в английския парламент “. „ Трябва да сме подготвени за всевъзможен сюжет, и за визов. Дай Боже, да се вразумят “, сподели Борисов. „ Това ще бъде тежка злополука за Европа “, разгласи той.

Парламентът ни е дал право да преговаряме за най-хубавото и когато приключат договарянията ще кажем при какви условия може да се вземе най-хубавото. Ако не може да се вземем най-хубавото, ще вземем каквото можем да си позволим. Това съобщи министър-председателят по отношение на договарянията за нов военен аероплан. „ От събраните доходи, с които сме на остатък, ние харчим толкоз, колкото изкарва страната и в това време не задлъжняваме повече от това “, акцентира министър-председателят. По думите му преди е имало обвинявания, че ГЕРБ е взел дълг и е задлъжнял идващите генерации, само че акцентира, че тогава той е бил 27%, а в този момент е 20%, като външен дълг с бюджетен остатък. „ Когато пристигна ГЕРБ на власт, ни отпускат всички фондовете и години наред си работят. Всеки, който схваща от европейска политика, знае, че тя се води на доста равнища, и доста постоянно получаваш накърнимост за напълно друго нещо. Държавите, които дават огромните пари в Европа, като Германия, Холандия и Франция, имат своите правила и условия “, съобщи Борисов, като благодари на военния министър Красимир Каракачанов, който е положил усиля за покупко-продажбите за въоръжението на България.

„ Правилата и методите, по които се ръководи Европейският съюз, изискват приемливост и внимание и всичко, което го има и на втори проект. Водещият претендент на ЕНП Манфред Вебер знае, че когато желаеме да имаме мощна поддръжка от всички страни, които членуваме в ЕНП, би трябвало първо да се ревизира даден сигнал и тогава да се реагира “, сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР