Искат да ме спрат от участието в изборите за президент

...
Искат да ме спрат от участието в изборите за президент
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Искат да ме спрат от вота за президент през 2024 г.

" Искат да ме спрат от присъединяване в изборите за президент през 2024 година ", това съобщи някогашният държавен глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп, съобщи Би Би Си.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 186
Ексстопанинът на Белия дом популяризира изказване в размер от 12 страници във вързка с следствие на размириците в Капитолия на 6 януари 2021 година

Тръмп упрекна съпартийците на наследника му на поста Джо Байдън, че с следствието против него се пробват да отклонят вниманието от тежкото положение на стопанската система. " Демократите позволиха това злополучие, а в този момент бягат от отговорност ",  съобщи той.

Бившият президент дефинира парламентарното следствие на безредиците като предумишлено. " Всички тези дейности имат за цел да не ме позволен да вземам участие във вота за президент през 2024 година ", безапелационен бе Тръмп.

Изявлението на 45-ия държавен глава на Съединени американски щати бе публикувано откакто парламентарната комисия, следствие размириците, го упрекна, че стои зад тях и с това се е опитал да остане власт.

Според Конституцията на Съединени американски щати Тръмп има право да се кандидатира за президент, защото бе отпред на страната единствено един четиригодишен мандат. Вотът за държавен глава ще се организира на 5 ноември 2024 година

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР