Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме експерти и ноу-хау“

...
Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме експерти и ноу-хау“
Коментари Харесай

Форум в Стара Загора разяснява възможностите на Подкрепа за малкия бизнес

„ Искаш бизнесът ти да пораства? Ние имаме специалисти и ноу-хау “ е тематиката на информативен бизнес конгрес, който провеждат в Стара Загора Европейската банка за възобновяване и развиване (ЕБВР) в партньорство с Министерството на стопанската система (МИ) и община Стара Загора. Целта му е представители на дребни и междинни компании от Стара Загора и района да се срещнат с опциите на програмата " Подкрепа за дребния бизнес " на Европейска банка за възстановяване и развитие. Чрез нея бизнесът може да получи експертна помощ за развиване и напредък в разнообразни области - тактика, маркетинг, финансов мениджмънт, енергийна успеваемост и други Форумът в Града на липите е част от серията конгреси в страната, които се провеждат, с цел да се разпространяват опциите на програмата и повече компании да се възползват от тях.
Според Мирослав Стоянов, управител на програмата за България, реализирането на 40 плана към този момент е подкрепено от програмата за година и половина, близо 20 компании приготвят документите си за кандидатстване. Седемнадесет всички планове са на компании отвън София.
На форума в Стара Загора екипът, правляващ „ Подкрепа за дребния бизнес “ на Европейска банка за възстановяване и развитие, ще даде на практика препоръки и упътвания на участниците за сполучливо присъединяване, а представители на МИ и на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия ще ги срещнат с ограниченията за подкрепяне на дребния бизнес и с опциите на Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност 2014-2020 “.
Участието във форума, който ще се организира в зала „ Петко Р. Славейков “ в постройката на община Стара Загора, е гратис, само че искащите да вземат участие до 29 май би трябвало да се записват [email protected].
Донори на програмата „ Подкрепа за дребния бизнес “ на Европейска банка за възстановяване и развитие за България са Европейският консултантски център по капиталовите въпроси и Европейският съюз. От заявяването на интерес до утвърждението на плана минава не повече от 1 месец. Безвъзмездната помощ се получава до 1 месец след привършване на плана. Над 70 консултантски компании са квалифицирани по програмата досега.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР