Исканото на разрешение за строеж означава, че Левски се е

...
Исканото на разрешение за строеж означава, че Левски се е
Коментари Харесай

Левски се е отказал от намерението си да придобие Герена на концесия

Исканото на позволение за градеж значи, че Левски се е отказал от желанието си да придобие стадион " Георги Аспарухов " на концесия.

По закон няма по какъв начин по едно и също време да се желае градеж и да се желае концесия, разяснява " Мач Телеграф ". Вторият вид е стеснен във времето, да вземем за пример 30 години.

Въпросът със строителството на новия стадион на Левски се точи към този момент съвсем 12 години. През ноември 2012 година някогашният към този момент изпълнителен шеф Иво Тонев за първи път загатва, че се готви построяването на ново оборудване. През февруари идната година беше бутнат бранш " А ", само че по-късно настъпи следващата финансова рецесия при " сините " и планът беше замразен. През 2016 година беше построен отначало централният бранш, само че без козирка.

Точно преди три години, точно на рецесията след отдръпването на Васил Божков, също някогашният изпълнителен шеф Павел Колев разгласи, че Левски е изискал " Герена " на концесия. Нещата обаче по този начин и не се развиха във времето, а Павел Колев по-късно подаде оставка.
 Най-новото попълнение на Левски направи първа подготовка с тима
Най-новото попълнение на Левски направи първа подготовка с тима

Преди гостуването в Пазарджик

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР