Искането за срещатата е на БСП Една от партиите е

...
Искането за срещатата е на БСП Една от партиите е
Коментари Харесай

Спешен координационен съвет в парламента заради коалиционното споразумение

Искането за срещатата е на Българска социалистическа партия
Една от партиите е възразила по съдружното съглашение, което наложи незабавна среща в постройката на Народното събрание, заяви пред БТВ Ива Митева от „ ИТН “/ИТН/.

„ Има Такъв Народ изчистихме всичко, деликатно се запознахме със съглашението. Имахме искания за изчистване на формулировки и от политическа позиция задавахме някои въпроси – главно във връзка с назначението, по какъв начин ще се назначават изпълнителни шефове, ръководители на държавни комисии “, посочи Митева. Тя удостовери, че Има Такъв Народ ще получи вицепремиер в обединението. „ Доколкото разбрах, ще е районният министър “, посочи Митева. По думите й Има Такъв Народ не е партията, която е възразила.

Българска социалистическа партия е партията, поради която се е наложила незабавната среща в Народното събрание тази заран, призна пред БТВ соцлидерката Корнелия Нинова.

„ Искаме в елементи всичко да бъде изпипано. Няма нищо необичайно в това “, счита Нинова. По думите ѝ, в третата част от съглашението - законодателната част, Българска социалистическа партия има оферти за допълнения, които касаят обществената сфера.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР