Искането за оставка (на кмета на Варна Иван Портних, бел.ред.)

...
Искането за оставка (на кмета на Варна Иван Портних, бел.ред.)
Коментари Харесай

Спас Спасов: Изненадващо беше, че Портних реши да поиска оставката на Виктор Бузев

" Искането за оставка (на кмета на Варна Иван Портних, бел.ред.) последва една поредна повреда на магистралния тръбопровод за " Златни пясъци ", който се скъса, заля част от булеварда " Васил Левски ", наводни автоподлеза, в който преди няколко години цялостен рейс хора едвам не изгубиха живота си, защото рейсът беше изцяло потънал във вода, която се изля от същия тръбопровод. Тогава той беше ремонтиран, беше казано, че ще бъде подложен в стоманени тръби, повече няма да се случва това, което се случи преди дни. "

Това съобщи журналистът Спас Спасов в предаването " ЕвроДикоФ " на телевизия " Евроком ".

" Тази преживелица беше последвана от една изненадваща конференция на варненския кмет, на която той изненадващо разгласи, че желае оставката на основния проектант на града Виктор Бузев ", уточни Спасов.

" Това беше нещото, което изненада всички, тъй като скъсани тръбопроводи, наводнени булеварди, това не е нещо, което би могло да изненада варненци, те от дълго време са привикнали с всичко това, тъй като е известно, че всички поправки, които са правени през годините, през последните 20 години, са извънредно некачествени, плановете са реализирани през по няколко корупционни схеми, тъй че дефектите не са нещо, което би трябвало да изненадва някого ", добави Спасов.

" Изненадващо беше точно това, че Портних реши да изиска оставката на Бузев и разгласи, че ще изиска оставката на други високопоставени чиновници от своята администрация ", акцентира Спас Спасов.

" Това беше нещото, което предизвика Българска социалистическа партия, Демократична България, Политическа партия и " Възраждане " да изискат оставката на Портних ", добави журналистът Спас Спасов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР