Искането за оставка на главния прокурор Иван Гешев може да

...
Искането за оставка на главния прокурор Иван Гешев може да
Коментари Харесай

Съдружник на номинирания от ПП за шеф на правна комисия брани Иван Гешев

„ Искането за оставка на основния прокурор Иван Гешев може да бъде оттеглено. Възможно е Висш съдебен съвет да си подаде оставката. “ Това съобщи в „ Референдум “ Антон Станков-управляващ съучастник в адвокатската фирма „ Станков-Стоев и сътрудници “.

На въпрос на водещата на предаването дали фактически той разполага с такава информация Антон Станков троснато съобщи: „ Е, не-сънувах го “.

„ Защо би трябвало да се в профил предварително основният прокурор? Това не е най-големият проблем в правосъдната система. “ Това декларира пред bTV през април 2022 година някогашният правосъден министър Антон Станков.

Интересно е, че ръководещ съучастник в адвокатската фирма на Антон Станков е и бащата на номинирания за началник на правна комисия народен представител от ПП-Стою Стоев. 30-годишният Стоев беше избран от „ Промяната “ и персонално от Лена Бориславова за индивидът, който ще организира цялостна правосъдна промяна. Интересно за какво сътрудникът на бащата на „ реформатора на правосъдната състема “ и негов сътрудник в адвокатската адвокатска фирма пази гневно Иван Гешев.  

По-рано денем Антон Станков съобщи по БНР, че щом Иван Гешев назовава Бойко Борисов „ лицето “ това означавало, че ще бъде обвинен. Шефът в адвокатската фирма на Стою Стоев от Политическа партия стигна и по-далеч в изказванията си, заявявайки, че Бойко Борисов е станал народен представител, с цел да придобие имунитет. Нещо, което водачът на ГЕРБ е коментирал като причина няколко пъти да се отхвърля от мястото си в Народното събрание.  

След като завърши политическата си кариера в Национална движение „Симеон Втори" Антон Станков беше арбитър в ток шоуто „ Съдебен спор “. В последните месеци името му беше забъркано в любовна връзка с актрисата Диана Димитрова, която той отхвърля.

През 2015 Антон Станков защитаваше и скандалната съдийка Владимира Янева. „ Владимира Янева изясни в сряда пред Висшия правосъден съвет, че не помни диалога си със съдийката Румяна Ченалова, който даде началото на аферата „ Яневагейт “, сподели юристът й Антон Станков, някогашен правосъден министър в кабинета „ Сакскобургготски “.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР