Искането, внесено от прокурора в Международния наказателен съд (МНС) Карим

...
Искането, внесено от прокурора в Международния наказателен съд (МНС) Карим
Коментари Харесай

Хамас за искането за издаване на заповеди на арест на лидерите ѝ: То само ще поощри Израел

" Искането, импортирано от прокурора в Международния углавен съд (МНС) Карим Ахмад Хан, единствено ще насърчи Израел ", това обявиха от палестинската терористична организация Хамас, съобщи медията от Еврейската страна нюзру.


Официалният представител на радикалната мюсюлманска формация Абу Зухри разяснява настояването за издаването на заповеди за арест на тримата най-важни водачи на палестинската терористична формация Хамас – ръководителя на Политическото бюро Исмаил Хания, шефа на групировката в палестинския анклав на брега на Средиземно море – Яхия Синуар и водача на въоръженото крило на Хамас Мохамед Дияб Ибахим ал Масри, именуван още Мохамед Деиф, а също и на премиера на Израел Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и и военния министър на страната Йоав Галант.

" Това искане сложи знак на тъждество сред жертвата и нейния главорез ", съобщи той.

" То единствено ще насърчи Израел да продължи експанзията в (палестинския анклав на брега на Средиземно море) линията Газа ", сподели Абу Зухри.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР