„Искането ни за оставката на енергийния министър е знак към

...
„Искането ни за оставката на енергийния министър е знак към
Коментари Харесай

Манолова: Необходим е смел министър на енергетиката

„ Искането ни за оставката на енергийния министър е знак към премиера Янев. Всеки кабинет е ефикасен толкоз, колкото е дейно най-слабото му звено. Начинът по който се ръководи енергетиката бърка в джоба на всеки един гражданин”. Това съобщи в студиото на „ Здравей, България” по " Нова телевизия " Мая Манолова.

„ Енергийният министър оставя заложените от Борисов мини да гърмят една след друга. Вижте какво се случи в стопанската система, когато има самоуверено държание на министър в лицето на господин Петков”, добави Манолова.

Според Манолова е нужен самоуверен министър на енергетиката, който „ да разсече корупционните схеми и да освети далаверите в сектора”.

„ Драстичното повишение на цената на това въздейства върху инфлацията и повишението на цените на стоките от първа нужда. Сметките на бизнеса ще доведат до банкрути. Енергийният министър трябваше да взе участие в промяната на управлението на борсата и на останалите държавни сдружения свързани с енергетиката”, споделя Манолова.

„ Ние изрично поддържаме Румен Радев и Илияна Йотова за идващ мандат. Аргументите са ясни. Радев се държа почтено и единствен застана на страната на народа. Назначените от него министри не са свещени крави и не са безгрешни”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР