Искането на имунитета на Бойко Борисов заради Барселонагейт“ е целенасочена

...
Искането на имунитета на Бойко Борисов заради Барселонагейт“ е целенасочена
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Атакуват Борисов, за да няма правителство. Ако нямаше имунитет, още вчера щеше да е арестуван

Искането на имунитета на Бойко Борисов поради „ Барселонагейт “ е целенасочена офанзива за напън, с цел да не поддържа държавно управление с втория мандат. Ако нямаше имунитет, той щеше да бъде задържан още през вчерашния ден. Това сподели съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов пред bTV.

Той напомни, че е бил първият депутат, който се е отказал от имунитета си, само че в този момент това било персонално решение на Борисов.

„ Това дело е от три години, а срокът на следствията е два месеца по Наказателно-процесуален кодекс. Бойко Борисов беше две години без имунитет. Това е целенасочена офанзива за напън против него, с цел да не поддържа държавно управление с втория мандат “, сподели още той.

Има цялостна акция за дискредитирането ни, която е проведена от кохортата на президента. Услади се на президентската кохорта изпълнителната власт, сподели още ген. Атанасов. Той е безапелационен, че е неотложно да има постоянно държавно управление.

Ние не сме пералня, с цел да изпираме някого, сподели той мотив на изтеклия запис от събранието на Политическа партия.

Тази седмица, когато се осъществя вторият мандат – в този момент ли е моментът да му се желае имунитета. Аз съм сигурен, че в случай че нямаше имунитет още през вчерашния ден щяха да го арестуват, с цел да не поддържа втория мандат, сподели още той.

Гешев и Радев координирано работят да няма държавно управление. Има интерес служебната власт да продължи до локалните избори – една част от служебните министри ще бъдат издигнати за кметове в София, Пловдив, и да се сътвори нов политически план, сподели още съпредседателят на Демократична България.

Някои позиции в проектокабинета ще бъдат изменени, с цел да има експертен профил, изясни още той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР