Искането му едва ли ще бъде изпълнено Принц Хари сътвори нова

...
Искането му едва ли ще бъде изпълнено
Принц Хари сътвори нова
Коментари Харесай

Принц Хари с нова скандална изцепка

Искането му надали ще бъде изпълнено
Принц Хари сътвори нова скандална изцепка, с която скандализира Англия.

Неотдавна той заплаши баба си – кралица Елизабет Втора, че ще заведе правосъден иск към държавното управление й. Това несъмнено провокира вълна от отвращение измежду британците.

Принц Хари упорства съдът да преразгледа решението на вътрешния министър Прити Пател, която го лиши от полицейския екип, охранявал го в Обединеното кралство.
Според него е прекомерно рисково да посещава родината си без телохранителите от Скотланд Ярд.
 Хари
Искането му надали ще бъде изпълнено

Правната опасност против държавното управление на кралицата е невиждана и провокира гнева на британците. Експерти по сигурност декларират пред в. Daily Mail, че чиновниците на Скотланд Ярд не са охранители, които всеки може да наеме.

Адвокатите на херцога на Съсекс са изпратили писмо до вътрешното министерство на Англия. В него заплашват да се извърнат към Върховния съд, в случай че не бъде обезпечена защита на фамилията, до момента в който са на Острова. Освен това принцът е предложил да заплати услугата.

Той твърди, че самичък ще финансира сигурността си и няма да желае пари от данъкоплатците за това. Експерти обаче са безапелационни, че Скотланд Ярд не разполага със особено подготвени чиновници, които стоят без работа в очакване да бъдат наети.
„ Не можете просто да наемете услугите на Скотланд Ярд, когато пожелаете “, безапелационни са те.

Принц Хари, брачната половинка му Меган и децата им автоматизирано ще получат отбрана от кралската защита, в случай че посетят кралицата или са в дома си във Фрогмор, намиращ се в частното имение на кралицата – Уиндзор.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР