Искаме вашето доверие, за да управляваме отново и да спасим

...
Искаме вашето доверие, за да управляваме отново и да спасим
Коментари Харесай

С родопски чанове и гайда срещнаха Вежди Рашидов в село Лилково

Искаме вашето доверие, с цел да управляваме още веднъж и да спасим България от безвремието на „ Промяната “, сподели лидерът на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в област Пловдив
„ Ти си национален човек, обичаме те и ти имаме вяра, както имаме вяра и на Борисов. Той пристигна, видя срутения път от разклона за Бойково и ни направи нов. Горди сме, да те посрещнем и имаме вяра, че ще ни окажеш помощ да изправим вековния каменен храм в селото “. Така посрещнаха десетки поданици на село Лилково, ситуирано над 1400 метра височина, Вежди Ращидов – лидер на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в област Пловдив. Той бе съпроводен от регионалния координатор Георги Мараджиев и претендентите за народни представители Йордан Кръстанов, Запрян Янков, Диана Атанасова.

Хората споделиха, че единствено от ГЕРБ са взели драговолно проблематичния път за селото и благодарение на Бойко Борисов ремонтът му към този момент е реалност.

„ Не сме пропуснали нито една община, бяхме и в селата, и в градовете, с цел да се срещнем с хората очи в очи и да се убедим, че на всички места има потребност от помощ, тъй като две години бяхме в безвремие “, сподели пред хората Мараджиев.

„ Ние желаеме, знаем и можем да управляваме, политиката не е пагон, да го разнасяш на раменете си. Да управляваш значи да носиш отговорност за човешките ориси, за цялата страна. За това желаеме вашето доверие, с цел да управляваме още веднъж и да спасим България от безвремието на „ Промяната “, сподели още Рашидов.

По време на срещата жителите на Лилково помолиха Вежди Рашидов да помогне за съхраняването на неповторимите фрески в храма „ Свети Архангел Михаил “, граден през 1859 година, както и да бъде ремонтиран покривът на светата обител.

„ Като министър направих допустимо да бъдат реставрирани доста храмове и се гордея с това, желая да оказа помощ и на вас и ще го направя! “, даде им дума лидерът на листата на ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР