Искаме си магистрала Хемус“. Къде отидоха милиард и 300 милиона

...
Искаме си магистрала Хемус“. Къде отидоха милиард и 300 милиона
Коментари Харесай

Проф.Ангелов: ГЕРБ помага за по-добри свързаност, пътна инфраструктура и здравеопазване в Стражица

 _2024 izbori_v013

Искаме си автомагистрала „ Хемус “. Къде отидоха милиард и 300 милиона лв., които ГЕРБ остави на държавното управление на ППДБ за автомагистралата, а тя е жизненоважна за развиването на района, тъй като без пътища няма стопанска система, няма работни места, което значи задълбочаване на казуса с обезлюдяването на селата. Това разясняват жителите на Стражица пред лидера на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново и района проф. Костадин Ангелов и локалния претендент за депутат Нойко Нойков, кмет на стражишкото село Горски Сеновец и девети в листата.


Днес Автомагистрала „ Хемус “ най-сетне излиза от комата на „ Промяната “, само че строителството ѝ е оскъпено след забележителна индексация на договорите. А къде са тези пари, единствено Асен Василев може да каже, обобщава проф. Костадин Ангелов.


ГЕРБ-СДС е потвърдила, че работи за хората в дребните обитаеми места и дребните общини. Това се вижда в с. Горски Сеновец. През последните години е изработен главен ремонт на здравната работа – първият след 1985-а година. Обновен е и покривът на читалището. Другата огромна горделивост на Горски Сеновец е възобновената черква „ Св. Архангел Михаил ”, която при земетресението през 1986 година била напълно порутена, споделя Нойко Нойков, който три мандата ръководи селото и един мандат беше общински консултант в Стражица.


Проблемите на селата са решими, когато има добра връзка сред локалната власт със законодателната и изпълнителната, както се случи при последните ръководства на ГЕРБ. Тогава бе реализирано доста както за обитаемоте места в община Стражица, по този начин и за целия Великотърновски район, разясниха проф. Ангелов и Нойко Нойков.


Подобряване на опазването на здравето посредством модела на тристълбовото финансиране за лекари и сестри, както и усъвършенстване на транспортната съгласуваност са измежду целите за Община Стражица. За задачата обаче е нужна безапелационна победа на ГЕРБ-СДС и държавно управление, излъчено от най-голямата политическа мощ. Тогава няма да има повече глупости и като закритото от Бойко Рашков Районно полицейско ръководство в Стражица, възобновено преди броени дни от служебния кабинет.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР