Искаме ротацията да се случи и да продължим напред. Внушенията,

...
Искаме ротацията да се случи и да продължим напред. Внушенията,
Коментари Харесай

Денков: Внушенията, че тласкаме страната към избори са неоснователни

Искаме ротацията да се случи и да продължим напред. Внушенията, че желаеме избори са неоснователни. Това съобщи пред публицисти министър председателят в оставка Николай Денков. Той даде взаимен брифинг с шефът на АЕЦ " Козлодуй " Валентин Николов.

Той акцентира, че двете партии са показали документи и предстоят договаряния. Премиерът означи, че е желал договарянията да започват преди 6 март, само че това по този начин и не се е случило.

Денков уточни администрацията мощно е забавила работата си. По думите му е спряла и битката с корупцията. Той е безапелационен, че не може повече да чакаме смяната в правосъдната система и Антикорупционната комисия да проработи. Той насочи апел към некоалиционните си сътрудници да спрат да подлагат на критика и да седнат на масата за договаряния. Другите приказки са непотребни, добави премиера.

Денков изрази противоречие с, че не би трябвало да има " министър председатели послушковци ". Когато няма причини Борисов лепи етикети, разясни той.

Денков засегна и тематиката за енергийни мощности в България. По думите му ПАВЕЦ " Чаира " към момента не работи. Той посочи, че генераторите на ПАВЕЦ-а ще се пускат поетапно, като първият от тях ще проработи до края на годината. Денков посочи, че ремонта на " Белмекен " е приключен и той към този момент е в употреба. По отношение на АЕЦ " Козлодуй " Денков съобщи, че няма да има проблем с прехода към неруско гориво.

Същото мнение изрази и шефът на нуклеарната централа. Валентин Николов уточни, че всичко се движи по проект. Той разясни, че са извършени диалози с " Хюндай " по отношение на градежа на 7-и блок на АЕЦ " Козлодуй ". По думите му корейската компания е дала позитивна оценка за площадката, където ще се изградят новите мощности.
 ПП/ДБ чакат на следващия ден Борисов, Габриел и дамския екип
ПП/ДБ чакат на следващия ден Борисов, Габриел и дамския екип

В комфортно за тях време... А ще договарят, с който ГЕРБ изпратят
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР