Искаме промяна в българския футбол, а не той да бъде

...
Искаме промяна в българския футбол, а не той да бъде
Коментари Харесай

Иван Михайлов: Искаме промяна, а не футболът ни да бъде управляван от неграмотни наркомани и алкохолици

Искаме смяна в българския футбол, а не той да бъде ръководен от необразовани наркомани и алкохолици.

Това сподели ръководителят на Националния почитател клуб на Черно море Иван Михайлов, потърсен от след снощните събития по трибуните и след края на на европейската подготовка България - Сърбия.

Припомняме, че на страницата си във Facebook от почитател клуба пуснаха декларация за събитията в Разград, които учудващо или не останаха в цялостно осведомително затъмнение за спортната ни общност.

След края на дуела отговорникът за националните тимове Георги Иванов - Гонзо показа - " Имаше доста хора от публиката, които не желаеха България да победи, което е разочароващо. Някакви хора, не бих споделил олигофрени, само че пристигнали предумишлено с желание да плюят президента и срещу тима, бих споделил, че граничи с нелепост ".

" Това не дава отговор на истината " - безапелационен бе ръководителят на НФК Черно море Иван Михайлов. - " Никога не сме плюли по футболистите и тима. Подкрепяхме го и ще го поддържаме, за разлика от всички в БФС. Защото поради тях футболът ни е на дъното на всички ранглисти и още веднъж поради тях няма и да се отлепим оттова в никакъв случай.
 Човек от екипа на Бербо за Гонзо: Има 3 думи в речника си
Човек от екипа на Бербо за Гонзо: Има 3 думи в речника си

Ето детайлности

Ние желаеме смяна и се опитахме да я изразим с транспарант, на който нямаше нищо обидно към никой. Изразихме мнение, което те не одобряват. Ние сме последователи и футболът е поради нас, а те не желаят да чуят друго мнение от тяхното. Искаме смяна за положително, а за ръководителите на БФС футболът се употребява за техните ползи ", безапелационен е Михайлов.

" Сред почитателите на футбола в България има всевъзможни хора, а етикетите, които сложи този човек, ги радикализират още повече. Гонзо до неотдавна плюеше наред хората по всички етажи в БФС, в това число и този, който в този момент брани с цената на всичко, тъй като към този момент има парче от баницата.

Изказването му, а и на всички ръководители в последната година - две отварят още по-голяма пропаст сред футбола в техните показа и българския футбол в визиите на ръководещите го.
 Гонзо беснее против Бербатов, въздухарите в обществените мрежи и платените почитатели
Гонзо беснее против Бербатов, въздухарите в обществените мрежи и платените почитатели

Сподели мнението си след равенството със Сърбия

Дори и събитията, които се случиха нощес в Разград, краткотрайно да утихнат, считам, че процесите са необратими. Събитията през целия отминал сезон в шампионата на всички игрища, които на пръв взор може да са дребни или инцидентни, само че на фона на тежки зависимости и комплицирани обвързаности няма по какъв начин да не провокират генерални промени напълно скоро ", приключи ръководителят на НФК Черно море Иван Михайлов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР