Искаме президентът Румен Радев за кмет на София и оставка

...
Искаме президентът Румен Радев за кмет на София и оставка
Коментари Харесай

Марешки иска Румен Радев за кмет на София и оставка на Каракачанов

Искаме президентът Румен Радев за кмет на София и оставка на вицепремиера и боен министър Красимир Каракачанов . Това стана ясно от думите на водача на партия " Воля " Веселин Марешки пред Нова телевизия.

Според него, " тези от Вътрешна македонска революционна организация не схващат, че 2 година са ръководещи ". Слушам Каракачанов по какъв начин се мъчи да направи нещо, само че не може - като не можеш, заминавай си, сподели Марешки.

По думите на аптечния необут президентският пост не разрешава на човек да свърши нищо, само че " аз съм друг и където и да съм, правя доста неща и хората могат да са удовлетворени ".

Припомняме, Марешки бе кандидат-президент задно с Петър Петров на вота от 6 ноември 2016 година

Изказването на варненския предприемач и водач на Политическа партия " Воля " по адрес на водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов е: " Когато човек направи една роля го пускат за Оскар, на Каракачанов към този момент му желаеме (оставката - б.р.) за изцяло творчество ".

Един от неговите депутати, началник на комисията антикорупция - Емил Димитров (Ревизоро) е протеже , както и този на организацията (ДАБЧ - Петър Харалампиев - б.р.), който продаваше паспорти, сподели Марешки, който бе репликиран от водещата, че не може да се прави съпоставяне сред Петър Харалампиев и Емил Димитров.

Лидерът на " Воля " цитира изявление на ръководителя на антикорупционната комисия в Народното събрание Емил Димитров, че има двама крупни контрабандисти , само че това не може да стане без тези, които ги следят да се вършат, че не ги виждат.

" Това следващата спекулация на Вътрешна македонска революционна организация ли е - той вижда крупни контрабандисти ", запита Марешки. По думите му това не може да стане без тези, които ги следят да се вършат, че не ги виждат .

Запитан за покачването на цената на петрола на международните пазари и дали това ще се отрази на цената на горивата у нас, той отговори - " При такава дребна разлика на цените на суровия нефт в света не би трябвало да има отражение на цената у нас ".

В коментар за думите на Валентин Златев, който ръководи " Лукойл " Марешки съобщи: " Голяма изненада за нас беше, че Лукойл печелят - те години регистрират, че са на загуба ". Според него при обяснението за заявените загуби на водача на горивата в страната ни " разковничето е в графата " разноски " . Маржът, с който се работи - на какъв брой купува и на какъв брой продава, разясни Марешки.

Той даде образец със своите бензиностанции, че при по-големи обороти са покривани по-големите разноски. Около 1,5 милиарда лева ми е оборота за м.г.. Стотинка, стотинка и половина облага - това ми стига. Кучето е заровено в надценката, която си поставят търговците, съобщи Марешки.

Той изясни, че в случай че в предлаганите от финансовия министър Владислав Горанов бележки за план на цената на бензина, в случай че някой постави 40 ст. марж ще го пребият с сътрудници . Искат да си поставят златни бензиноколонки, златни дръжки - за какво да им плащаме тези разноски . Не се управляват тези разноски, тъй като става дума за доста пари и те образуват въздействие, счита Марешки.

На репликата, че оказват помощ на ГЕРБ за кворума, той отговори, че оказват помощ тъй като българският народ ги е изпратил да работят.

Ние вървим на работа и скърбя, че не осветляваме връзката сред Движение за права и свободи, Оперативна програма и ГЕРБ. Патерицата на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи е Каракачанов , съобщи Марешки.

Той дефинира, че в Народното събрание неговата група имала кардинална позиция - " Не сме подкрепяли договорката за летище София, нито самолетите ". Марешки имаше поради ремонта на наличните ни изтребители и парите, гласувани от Народно събрание за избор на нов вид изтребител .

 Марешки скочи, че пенсиите изхвърчали със самолетите на Каракачанов
Марешки скочи, че пенсиите изхвърчали със самолетите на Каракачанов

Каракачанов бърка в джоба на всички българи

Ние даваме пари, хората са недоволни. Комунистите и социалистите в цяла Европа са нула, единствено в България им се обръща внимание, стана ясно от думите на Марешки.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР