Искаме предсрочни избори и както ни подреди обществото. Това каза

...
Искаме предсрочни избори и както ни подреди обществото. Това каза
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС: Искаме предсрочни избори и както ни подреди обществото

„ Искаме предварителни избори и както ни подреди обществото. ” Това сподели в предаването „ Твоят ден ” на NOVA NEWS Александър Ненков oт ГЕРБ-СДС. Той акцентира, че в този парламент не търсят коалиция нито с Възраждане ”, нито с Движение за права и свободи, нито с който и да било различен. „ Считаме, че това ръководство е нездравословно и би трябвало да си върви час по-скоро.

59-те депутати на ГЕРБ-СДС ще гласоподават „ за ” вота. „ Но даже и да не се случи, моето чувство е, че държавното управление е тръгнало надолу към пропастта. И даже да не мине в този момент този избор, това ще се случи в най-скоро време ”, добави Ненков, като го изясни с това, че държавното управление работи без стратегия и визия по какъв начин да усъвършенства живота на българските жители.

Депутатът разяснява и митингите през вчерашния ден: „ Хората, които стачкуват, а и освен, би трябвало да се научат, че в демокрацията не малцинството дефинира, а болшинството. Факт е, че държавното управление загуби своето болшинство в Народно събрание. И виновността би трябвало да я търсят в себе си. ”

Соред него в сходна обстановка първото и най-достойно деяние е било да се изиска избор на доверие. „ Само че ние сме очевидци на нещо доста по-грозно – някакво търгуване на депутати от разнообразни партии ”.

„ За сътрудниците, подготвени да се продадат, си тежи на тяхната съвест. Аз считам, че по-достойната постъпка е, когато не си удовлетворен от партията, която те е излъчила, да си подадеш оставката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР