„Искаме детето ни да се оправи. В дискотеката й било

...
„Искаме детето ни да се оправи. В дискотеката й било
Коментари Харесай

Приятели на Габриела я накарали да ходи на дискотека, а тя трябвало да се лекува вкъщи

„ Искаме детето ни да се оправи. В дискотеката й било неприятно. Помолила приятеля си да е придружи до тоалетната, тъй като не се чувствала добре. На излизане и прилошало, олюляла се е, залитнала и вместо да се опре някъде блъснала с длан момичето. Габрела е на антидепресанти, лекува се и трябваше да си е у дома. Приятели са я извели на дискотека. Ако знаехме за алкохола и опиатите, тя нямаше да е тук сега. Искаме единствено Габи да се прибере и да се лекува”, по този начин описаха обстановката родителите на Габриела, която счупи носа на студентка в пловдивски бар, написа Трафик нюз бг.

Медарова се изправи пред пловдивския областен съд, където й гледаха мярката за неотклонени. След близо два часа съвещание, магистратите освободиха Габриела против подписка.
През цялото време в зала N9 на Районен съд бяха фамилията на момичето, което за минута не спря да плаче.
„ Габриела е душевен нестабилна след случая с колите. Тя и потърпевшата не се познават, нямали са спор. До случая се е стигнало след клатушкане на клиентката ми и по този начин е блъснала Катя. На снимков материал от охранителните камери се вижда единствено ръка и то не свита на пестник. Габриела не е консумирала алкохол или опиати, само две глътки за наздраве”, разяснява юристът на Медарова – Орлин Търновалийски.
По думите му няма съображение клиентката му да бъде арестувана, защото няма доказателства за съзнателно нанасяне на удара. От друга страна момичето е студентка и с чисто правосъдно минало.
Не на такова мнение бе представителят на прокуратурата. Според държавното обвиняване налице са всички изискуеми точки за взимане на най-тежката мярка за неотклонение. Именно заради тази причина ще стачкуват пред Окръжен съд – Пловдив.
Какво още споделиха фамилията на Габриела, отбраната й и прокуратурата може да видите в идващото ВИДЕО:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР