Искаме да уважим избора на хората, ГЕРБ носят огромна отговорност.

...
Искаме да уважим избора на хората, ГЕРБ носят огромна отговорност.
Коментари Харесай

ПП: Предстои тежка зима, ГЕРБ и ДПС да се коалират и да управляват

„ Искаме да уважим избора на хората, ГЕРБ носят голяма отговорност. Сега е техен ред да създадат коалиция. Ние обещахме, че коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да създадем и ще си осъществим обещанието “. Това съобщи в изборната нощ водачът на Политическа партия Кирил Петков.

Той благодари на всички дали своят вот.

„ Тези хора поддържаха демокрацията в България. Това, което се случи през днешния ден, демонстрира, че голям брой хора имат вяра, че България може да бъде сполучлива. Ние ще продължим с тях “, съобщи той.

Политическа партия предизвестиха, че следва тежка зима и дадоха явен знак, че те не възнамеряват да носят отговорност.

„ Ние ясно споделяме, че сме изгубили изборите с 3%, това дава явен мандат на ГЕРБ и Движение за права и свободи да създадат коалиция и да ръководят страната. Ние ще продължим да се борим за това, което обещахме. Увеличение на пенсиите, да не се харчат непрозрачно пари, с всички принадлежности, които Народното събрание ни дава ще продължим да отстояваме “, сподели на собствен ред Асен Василев. 

„ Чака ни не лека зима и искам триумф на ГЕРБ, тъй като техния триумф е триумф на всички българи. Ние сме надълбоко несъгласни с метода, по който те са управлявали страната, само че българските жители се произнесоха “, съобщи още Асен Василев.

По мотив думите на бащата на Кирил Петков във Facebook, Василев побърза да отговори, че това е просто мнението на един български жител. Според Кирил Петков обаче, било въпрос на ценностна система, да не се коалират с ГЕРБ. 

Според някогашния финансов министър с ГЕРБ имали фундаментални разлики за ръководството на страната, тъй като от партията на Борисов желаят 0% недостиг в бюджета.

Кирил Петков пък заключи, че не са партия, която прави сметки какъв брой депутати са му нужни, с цел да ръководи. „ Когато някой е първа политическа мощ, той в действителност носи отговорността “, съобщи още Петков към този момент от позицията на съпротива, като се закани, че ще следи всеки един изхарчен лев.

Асен Василев също беше безапелационен, че с вота си българският народ им е отредил мястото на съпротива.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР