Искаме да спрем затриването на БСП от група алчни бивши

...
Искаме да спрем затриването на БСП от група алчни бивши
Коментари Харесай

Гоцеделчевецът Кирил Добрев: Искаме да спрем затриването на БСП от група алчни бивши седесари 


Искаме да спрем затриването на Българска социалистическа партия от група алчни някогашни седесари, това сподели пред БНР Кирил Добрев. Според Добрев Калоян Методиев, консултант на Корнелия Нинова, е " главата и шията на това управление на Българска социалистическа партия и с помощта на неговите старания партията от втора политическа мощ се трансформира в пета ":

" Затова беше срещата в събота в НДК - да спрем затриването на 130-годишната партия от група алчни някогашни седесари. Методиев беше в Съюз на демократичните сили, Нинова беше... Смисълът на тази среща беше да се сътвори мощна левица ".

Той акцентира, че политически придвижвания в Българска социалистическа партия постоянно е имало и изясни, че те са част от плурализма и уставните правила в партията:

" Аз участвах на срещата в НДК като трето потомство социалист и човек, който през 1997 година - дружно с част от тези хора в залата - съм бранил постройката на " Позитано " 20, до момента в който настоящето управление на Българска социалистическа партия беше тогава в Съюз на демократичните сили ".

По думите му преди предварителните избори би трябвало да има Конгрес на Българска социалистическа партия, който да вземе решение за единение в партията:

" Конгресът би трябвало да вземе решение, с което да изпрати Българска социалистическа партия с нова платформа, нова стратегия и нови хора на идващите избори.... Нинова желае Конгрес в края на годината, само че тогава той ще е непотребен, тъй като отново ще сме на 5-о място ".

Няма никаква разлика сред БФС и Българска социалистическа партия с ръководството на Нинова - всичко става безшумно, скрито и се завладява една партия, разяснява той.

Кирил Добрев съобщи, че изрично се усеща член на Българска социалистическа партия, тъй като след изключването му от партията, съдът го е възстановил като пълновръстен член на социалистическата партия:

" Присъствам в настоящото положение на Българска социалистическа партия, което е показано пред съда. С това настоящо положение Българска социалистическа партия се записва за присъединяване във всички избори и моето име участва там. Следователно съм член на Българска социалистическа партия ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР