Искаме да спрем затриването на БСП от група алчни бивши

...
Искаме да спрем затриването на БСП от група алчни бивши
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Искаме да спрем затриването на БСП от група алчни бивши седесари

Искаме да спрем затриването на Българска социалистическа партия от група алчни някогашни седесари. Това съобщи пред Кирил Добрев в коментар за основаването на вътрешнопартийното придвижване " Бузледжанец " през уикенда. Според него Калоян Методиев, консултант на Корнелия Нинова, е " главата и шията на това управление на Българска социалистическа партия и с помощта на неговите старания партията от втора политическа мощ се трансформира в пета ".

" Затова беше срещата в събота в НДК - да спрем затриването на 130-годишната партия от група алчни някогашни седесари. Методиев беше в Съюз на демократичните сили, Нинова беше... Смисълът на тази среща беше да се сътвори мощна левица ", добави Добрев. 

Той акцентира, че политически придвижвания в Българска социалистическа партия постоянно е имало и изясни, че те са част от плурализма и уставните правила в партията:  " Аз участвах на срещата в НДК като трето потомство социалист и човек, който през 1997 година - дружно с част от тези хора в залата - съм бранил постройката на " Позитано " 20, до момента в който настоящето управление на Българска социалистическа партия беше тогава в Съюз на демократичните сили ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР