Искаме да си поръчаме и платим нов автомобил през интернет,

...
Искаме да си поръчаме и платим нов автомобил през интернет,
Коментари Харесай

Infiniti България пусна първия в света сайт за онлайн продажби на марката

Искаме да си поръчаме и платим нов автомобил през интернет, до момента в който си седим комфортно у дома или офиса. Да си изберем на мира всички екстри. Сами да си конфигурираме лизинговия проект. „ Ние можем да ви го предложим ”, декларират от Infiniti България. Те сътвориха неповторим по рода си уебсайт, първият у нас, а и в света, допускащ да си закупите напълно онлайн автомобил Infiniti – от избора на модела, до доставката му пред вратата ви. ВижИнфинити.бг е уебсайт, който идва да отговори на възходящите продажби в онлайн пространството. Освен, че е първи в България, е доста комфортен за нас, домейнът е регистриран на кирилица.

„ Във времето, когато дигитализацията е станала част от живота ни и когато 60% от дейното население в България употребява всекидневно интернет и прави някакви транзакции онлайн, ние като новатори считаме, че в този момент е точният миг за основаване на тази платформа. Целта ни е от ден на ден клиенти да получават цялата информация, обвързвана с покупката на автомобил Infiniti бързо, елементарно и комфортно 24 часа в денонощието. Разбира се наясно сме, че доста от клиентите не са подготвени на покупка преди да са тествали, по тази причина сме подготвени, когато клиентът пожелае, да създадем и тест драйв на посочено от него място ”, споделиха от Infiniti България.

Първият в света уебсайт за онлайн продажба на коли Infiniti дава опция на клиента да прегледа всички модели, да конфигурира стремежи автомобил и да получи цялостна информация за оборудването на колата.

Информацията е лесна за приложимост и клиентът може да избира автомобила по цена, съоръжение или мотор. Освен всичко друго ще може самичък да предложи остарелия си автомобил за изкупуване на пазарна цена, а в случай че има съмнения, ще може да направи информация в уебсайт за използвани коли.

Компанията се е погрижила клиентите да имат опция да получат и авансово онлайн утвърждение за лизинг. И още по-важно: сами да дефинират лизинговата си вноска, периода на лизинга и остатъчната стойност. Всеки клиент ще може да ревизира дали неговата настройка е налична в действително време. Сайтът е обвързван с платформата за стокови наличия на производителя. Клиентите ще могат да прегледат и сходни конфигурации за налични коли, оптимално доближаващи се до техния избор.

Заедно с новия уебсайт компанията откри два нови оторизирани сервизни центъра – в Русе и в Бургас. Сервизните центровете дават отговор на високите условия на Infiniti, а експертите там са минали образование и подготовка, тъй че да могат да предложат качеството, което марката изисква.

Infiniti България разгласи и партньорството си с Божана Кацарова, която е и следващият дипломат на марката. Божана е победител от последния сезон на Master Chef. Тя е на 27 години и до скоро е живяла в Амстердам. Била е бранд управител в региона на киното в Холандия. В момента живее е България и промотира по-висока кулинарна просвета посредством специфични събития и мечтае за Michelin звезди. Обожава скандинавската кухня, френските десерти и европейските фюжън ястия.

А в този момент се настанете комфортно пред компютъра и си поръчайте ново Infiniti!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР