Искаме да се спазват ясни правила, по които ще се

...
Искаме да се спазват ясни правила, по които ще се
Коментари Харесай

Христо Гаджев, ГЕРБ: Илчовски предостави документи само на Мая Манолова, която ги скри

" Искаме да се съблюдават ясни правила, по които ще се организира чуването на предприемача Светослав Илчовски пред членовете на Комисията по проверка. " Това съобщи в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев. По думите му, Илчовски е дал документи непосредствено на, която ги е скрила .
" Беше редно да се срещнем с документите преди чуването. Искам всички да имаме документите, с цел да можем да задаваме правилно въпросите си към изказващия се и надлежно - да се ревизират думите му. Според Гаджев има несъгласие сред първичните изказвания на Светослав Илчовски и второто му чуване , като разминаването е в рамките дневно - от сряда до петък. В тази връзка, той съобщи, че " ГЕРБ бяха сякаш в съпротива, а в този момент се оказва, че са отговорни за всичко ".
 БТВ опроверга Слави Трифонов за случая с комисията за проверка БТВ опроверга Слави Трифонов за случая с комисията за проверка
Телевизия bTV опроверга изявлението на Слави Трифонов по Българска национална телевизия по отношение на случая с комисията за проверка на ръководството на ГЕРБ. Слави Триф...
Христо Гаджев призна, че за преизчислението на пенсиите партията на Бойко Борисов е била " срещу " . Според него, " не се прави по този начин ". Преизчисленията се правили от 1-ви януари, а не в средата на годината. Той счита, че цялата работа на Народното събрание, въпреки и за късото време на действието си, е била изпълнена единствено с предизборни обещания. " Никой по този начин и не съумя да излезе от предизборната си акции и по тази причина считат, че ГЕРБ е токсична. Всички нападат първия. Нека партиите да се чуят какво тъкмо оферират. Надявам се, че интензивността ще е по-висока на изборите през юли, тъй като хората няма да се тормозят от пандемията и ще излязат да упражнят правото си на глас ", сподели в умозаключение Гаджев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР