Искаме да покажем кой е по-светлият път към решаването на

...
Искаме да покажем кой е по-светлият път към решаването на
Коментари Харесай

Васил Терзиев,Обединени за София: Искаме да покажем кой е по-светлият път за София! Трябва да сме заедно в тази борба, всеки от вас е лъч светлина!

Искаме да покажем кой е по-светлият път към решаването на проблемите на София. За да не бъдем единствено сериозни, а да дойдем с решения, които да основат европейска, съвременна, зелена и сигурна София. Един град, който ние обичаме и не желаеме да напуснем. Град за нас, за нашите деца, град, който обичаме, град, за който работим дружно. Трябва да сме дружно в тази битка, с цел да успеем да приведем в деяние концепциите си и да дадем подтик на всичко към нас. Всеки от вас е лъч светлина. Имаме доста по-голям капацитет и ще го осъществяваме с вашата поддръжка. Идваме обединени и стимулирани да свършим работа. Имаме вярата, че този път ще стане. След 4 години ще осъществяваме доста от решенията, за които приказваме. Носете светлината в себе си!. Това сподели на формалното разкриване на предизборната акция на " Обединени за София " претендентът за кмет на Политическа партия, Демократична България и " Спаси София ".

" Не е обикновено София да бъде една от най-тъмните, най-неосветените европейски столици. Град с искания, град, за който приказваме по какъв начин ще вкараме в 21-ви век. Липсва и светлина в настроението, липсва светлина в делата на общината. Липсва светлина върху проблемите, проблематичните хора, проблематичните практики, грешките ", добави той.

Водачът на листата за общински съветници на " Обединени за София " Борис Бонев бе безапелационен, че столицата може да излезе на ярко. " София е най-тъмната европейска столица и безусловно, и преносно. Чувам, че мераклиите за кмет от ГЕРБ дефинират Фандъкова като сполучлив кмет, само че тя след четири мандата е позволила в центъра на София да царува мрак. София бе град, който се ръководи на ръчна скорост от къщата в Банкя, а не на " Московска " 33. Няма да допуснем да е ръководен подмолно, на мрачно и заседнал в корупционни схеми ", акцентира той.

" Предстои ни следващата акция. Този път изборът е извънредно елементарен. В София ни би трябвало добър кмет, почтен и ухилен човек. Човек, който може да отвори вратата към бъдещетп, който знае езика на нашите потребности и на огромните очаквания за бъдещето. Човекът, който може да отключи капацитета на този град, капацитета му да бъде място, където да забележим какво значи качество на живот и да забележим привличане на вложения и съвременни технологии. Този човек има едно име и то е! ", уточни съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. 

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " добави: " На София  ѝ трябва човек, който няма да се огъне. Човек, който може да изнесе борбите и знае по кое време да натисне, по кое време да тропне с пестник и по кое време да подходи малко по-меко, само че отново да си следва пътя. Трябва ни някой, който ще може да почисти града от всички зависимости, от калните улици и тротоари, от обраслите градинки и който да успее да ни провежда по този начин, че да помогнем това да се случи. Един човек не може да оправи нито града, нито страната. Всички ние, обаче, можем! ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР