Искаме да обявим парична награда от 50 000 лева за

...
Искаме да обявим парична награда от 50 000 лева за
Коментари Харесай

Родителите на Ивана от Дупница дават 50 000 лева награда за откриването ѝ

" Искаме да обявим парична премия от 50 000 лв. за индивида, който уточни мястото, където се намира Ивана и това докара до намирането ѝ. От момента на изгубването ѝ нямаме никаква информация за нея ", Това съобщи в ефира на " " бащата на Ивана Георги Георгиев.

По думите му парите ще бъдат дадени на индивида, който откри и докара 17-годишното момиче. " Тя не е при близки ", безапелационен е мъжът.

" Решихме да обявим паричната премия, тъй като повече от месец детето е в неопределеност. Полицията работи по всички версии, в това число похищение или че тя се укрива ", уточни майката Мария Георгиева.

" Предполагам, че полицията е стигнала до извода, че Ивана е отвън страната. По тази версия се работи през цялото време ". Това сподели при започване на март кметът на Дупница Първан Дангов по отношение на прекратеното търсене на терен на 17-годишното момиче.

Ивана Георгиева е в неопределеност от 22 февруари, когато родителите ѝ оповестиха в полицията в града, че не се е прибрала. Няколко дни по-късно тя беше оповестена за общодържавно търсене.

В деня на изгубването момичето е оставило телефона и раницата си в учебното заведение и е напуснало постройката.

Родителите на тийнейджърката оповестиха, че тя е унизена в учебно заведение, а кметът Дангов назначи инспекция. От образователното заведение изрично отхвърлиха да е упражняван тормоз над Ивана.

Стана ясно също, че и преди година момичето е бягало от у дома.

Няколко дни след изгубването на тийнейджърката бяха заменени профилните ѝ фотоси в обществените мрежи. Появиха се и реакции на мнения от нейния профил.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР