Искаме да ни уважават в Европа, а как вандалстват децата

...
Искаме да ни уважават в Европа, а как вандалстват децата
Коментари Харесай

Кметът на Камено бесен: Новогодишното шоу с пиратки превърна парка в кочина

Искаме да ни почитат в Европа, а по какъв начин вандалстват децата ни, повече няма да понасям, безапелационен е градоначалникът

Още в първите часове след настъпването на Новата 2024 година кметът на Жельо Вардунски се хвана за косите. Паркът в града бе трансфорат в бунище с опаковки и остатъци от фойерверки, пиратки, зари и новогодишна пиротехника.

Във фейсбук се появи клипче по какъв начин наподобяват алеите на парка в Камено след снощното " шоу " (става дума за новогодишната нощ- б.а.)

Скъпи родители, бъдете виновни за държанието на децата ви! Така наподобяват алеите на парка в Камено след снощното " шоу " с пиратки! Камено е домът ни, от сходни вандалски прояви страдаме всички! Общинските камери имат записи на причинителите, които ще им бъде наложено оптимално административно наказване! Нека не вършим града ни на бунище поради удоволствието на дузина! “, написа в поста.



 

В мненията под него се включи и кметът Вардунки, който този път очевидно съществено се е ядосал на причинителите.

Искаме да ни почитат в Европа, а по какъв начин вандалстват децата ни? Откъде купуват мощни пиратки се вършим, че не виждаме. Този път всичко е снимано и много родители ще бъдат " сюрпризирани " още в първите работни дни. Повече няма да понасям вандалщини в Камено. Много ми е забавно от кое място малолетни купуват или им дават пиратки, за което ще подам сигнал в полицията и персонално ще упорствам да стигнат до край “, закани се градоначалникът.

След като бъдат прегледани записите от камерите, причинителите ще понесат съществени санкции за проявените дейности.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР