Искаме да имаме пълна демокрация, гласоподавателите да могат да гласуват

...
Искаме да имаме пълна демокрация, гласоподавателите да могат да гласуват
Коментари Харесай

Кирил Петков: Вярвам, че 30% от вота може да бъде наш

Искаме да имаме цялостна народна власт, гласоподавателите да могат да гласоподават - в случай че желаят доста ляво, да бъдат при Мая, в случай че желаят централно - да бъдат при нас, в случай че желаят дясно - да бъдат при Христо. Не би трябвало да вършим изкуствени планове единствено с цел да имаме един общ фронт.

Това съобщи в изявление за " Говори в този момент " по Кирил Петков. Той добави, че от " Продължаваме Промяната " желаят да създадат Основни правила на бъдещо съдружно ръководство още другата седмица и да излязат с ясна информация пред българските гласоподаватели, че след изборите ще работят дружно.

Идеята съгласно него е, че не са толкоз значими единичните резултати на партиите, а са значими 121 депутати от хора, които са съидейници в посоката, в която би трябвало да се развива България.

" Всеки, който желае да бъде част от смяната, би трябвало да има ясното схващане, че това няма цена. Единствено би трябвало да имат вяра в същото идея, в която и ние имаме вяра ", безапелационен беше Петков.

Тепърва ще изкарват претендентите на листи в районите - по думите на Петков те са локални съумели хора, които са безусловно самостоятелни и със страхотна известност. " Аз в действителност имам вяра, че 30% от вота може да бъде наш " - сподели той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР