Искаме да имаме най-доброто, което можем да си позволим, каза

...
Искаме да имаме най-доброто, което можем да си позволим, каза
Коментари Харесай

Ген. Константин Попов: Президентът може да направи повече в намирането на общ път

Искаме да имаме най-хубавото, което можем да си позволим, сподели ръководителят на комисията по защита в Народното събрание военачалник Константин Попов в ефира на предаването „ Беновска пита” по Канал 3.

"Съдбата ни е свързала с Румен Радев, като президент няма да го разясня, тъй като считам, че позицията, която взима сега не е вярна. Президентът би трябвало да събира хората, значимо и отговорно е да си президент, нямаш право на пристрастност, въз основата на разликите би трябвало да намираш общ път, по тази причина съгласно мен президентът Радев може да направи повече. Желая му да съумява повече. Парламентът е сърцето на демокрацията, там би трябвало да вървиш и да обединяваш. Раздорът не дава резултат.

Това сподели в ефира ръководителят комисията по защита в Народното събрание ген. Константин Попов в ефира на предаването „ Беновска пита” по Канал 3.

НАТО ще го има, защитата е значима и суверенитетът на страните в НАТО също е значим. Кой обаче може да разяснява, че обстановката ще е същата след 15 години, светът се въоръжава, акцентира той.

Искаме да имаме най-хубавото, което можем да си позволим. Ще имаме нови самолети след 3-4 години, да го кажем 3. Аз съм летял и на Ф16 и на други самолети, военачалник Радев също. Имаме доста надарени момчета, подлагат на критика ни, че вложихме пари в МиГ и СУ, само че би трябвало подсигуряваме авиацията сега, обясни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР