„Искаме да градим, а не да се конфронтираме и делим.

...
„Искаме да градим, а не да се конфронтираме и делим.
Коментари Харесай

Мария Габриел в Асеновград: Искаме да градим, а не да се конфронтираме и делим

„ Искаме да градим, а не да се конфронтираме и разделяме. Опитът ни е единен към една идея: отбрана ползите на България, на всеки жител, на всяко обитаемо място “. Това разгласи по време на формалното разкриване на акцията на ГЕРБ Пловдив област за идните европейски избори лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел.

Централното събитие на ГЕРБ в област Пловдив се състоя в НЧ „ Родолюбие “ в Асеновград. Освен Мария Габриел, участваха претендентите за депутати в идващия Европарламент Ева Майдел, Лиляна Павлова и Младен Шишков.



Домакин на форума бе регионалният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, който се обърна към препълнената зала с думите:

„ Здравейте спечелили! Знам, че и на тези избори ще бъдем такива, тъй като съм сигурен, че всички ние желаеме едно: Стабилна България в мощна Европа! А да реализираме това ще помогне мощният тим на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.

Водачът на листата Мария Габриел от своя страна напомни какъв брой значим ден е 26 май, тъй като по-късно ще стане ясно дали можем да защитим още по-добре позициите си. „ Предстоят няколко извънредно значими месеци, в които би трябвало да покажем можем ли да отстояваме мощен бюджет. Това може направи нашият екип - знаещи, можещи, готови, познаващи процедурите за взимане на решения. Важно е, тъй като България би трябвало да взе участие в тези договаряния с ясна визия и да отстоява средствата, които й се поставят в кохезионната, земеделската, районната, цифровата политика “, сподели още Мария Габриел. Тя напомни, че депутатите от ГЕРБ в сегашния Европарламент са се преборили да няма понижаване на средствата за страната ни, само че в този момент би трябвало да пазят това право.

„ Искаме Европа да бъде ефикасна, мощна и амбициозна. Това, което ще продължим да вършим, е повече дребни планове с огромна добавена стойност за всяко обитаемо място. Това е Европа, която носи изгоди. Нашият екип е притежател на полезности като образованието и културата и ще продължим да работим те да стоят най-високо в европейския дневния ред. Инвестицията в образованието е инвестиция в бъдещето на страната, в бъдещето на Европа “, сподели Габриел и акцентира, че по-висока интензивност на изборите значи поръчка, че България не желае да бъде в периферията на Европейския съюз, не желае двойни стандарти, а желае гласът й да се чува. „ Нека покажем на 26-ти май, че България и българите желаеме Европа на сърцата, мозъците, традициите “, моли лидерът на листата.

В обръщението си към аудиторията в читалище „ Родолюбие “ претендентът за евродепутат Ева Майдел съобщи: „ Много хора настояват, че са подготвени да пазят българския интерес. Но доста малко сме тези, които можем и знаем по какъв начин. Това не става с антиевропейско говорене и манифестации по 1 май, а с контакти и позиции в Брюксел, каквито ние в ГЕРБ имаме, тъй като сме потвърдили, че Европа ни има вяра и ни се доверява “. По думите на Ева Майдел в Пловдивска област се приказва елементарно за Европа, тъй като тук може всичко да се пипне и да се усети. Най-вече по множеството вложения. „ И това е разликата сред нас и съперниците ни, които приказват мощно, само че от това нищо не произлиза “, сподели Майдел.



Кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова също уточни многочислените преимущества на ГЕРБ пред останалите политически партии. „ Нашите съперници на всички места обявяват, че асфалт не се яде, само че с помощта на него имаме по-добри пътища и по-добра съгласуваност по пътищата, по които идва по-добър бизнес и повече вложения “, сподели Павлова. В поддръжка на думите си тя уточни бързото развиване на индустриалните зони в общините Раковски и Марица и изрази убеденост, че цялата област Пловдив има вяра в 12-та победа на ГЕРБ на 26 май с номер 12 в бюлетината.



„ С вашата поддръжка ще работим за нашите райони и тяхната съгласуваност, с цел да има по-добри условия за развиването на бизнеса и качествено обучение, което е причина за основаване на работни места и увеличение на приходите, за по-добро развиване на туризма и демографски напредък “, увери аудиторията Лиляна Павлова. „ Тук сме спечелилите “, разгласи от сцената на асеновградското читалище и претендентът за евродепутат Младен Шишков и прикани:

„ Говорете с вашите близки и познати, и ги убедете, че си заслужава да излязат на 26 май и да гласоподават. За да продължим започнатите промени, за постоянна и сигурна България “. На събитието участваха над 500 души, измежду които народни представители, кметове, членове и симпатизанти на ГЕРБ от 16-те общини в Пловдивска област, членове на Съюз на демократичните сили и на Съюза на репресираните.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР