Искаме да доуточним детайли от преговорите до този момент с

...
Искаме да доуточним детайли от преговорите до този момент с
Коментари Харесай

БСП трябва да бъде гласа на разума в ситуацията

" Искаме да доуточним елементи от договарянията до този миг с ИТН  и да потърсим това, което желаеме ние. Живеем в действителния свят и в него политическите процеси, поетите задължения се скрепяват с документално съглашение. " Такова мнение изрази националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " пред Bulgaria On AIR. 

 Решението за поддръжка или не ще се вземе преди излъчването на държавно управление, посочи социалистът, като добави, че това ще се случи на автограф в Националния съвет.

" Опитваме се, в случай че се ангажираме с поддръжка, най-малко част от обществените ни цели да бъдат отразени в съглашение ", акцентира Симов

По думите му от левицата си дават сметка, че в случай че Българска социалистическа партия поддържа държавно управление на Има Такъв Народ ще има и негативи: " Има доста подводни камъни в такава поддръжка ", означи Симов. 

На въпрос за изказването на Корнелия Нинова, че в случай че мандатът стигне до Българска социалистическа партия, от левицата ще предложат настоящия длъжностен кабинет, Симов изрази мнение, че единственият вид, в случай че желае една партия с резултата на Българска социалистическа партия да предложи ръководство, то това е - формула на експертен кабинет. " Вече имаме подобен - служебният ", изясни той. 

" Единствената партия сме, която е част от договарянията през цялото време, без да желае да взе участие в реденето на кабинета, а договаря по политики ", акцентира депутатът. 

" Българска социалистическа партия би трябвало да бъде гласа на разсъдъка в обстановката. Когато всички си мислят, че играят на покер, някой би трябвало да им каже, че това не е игра на карти - свалете картите на масата ", сподели Симов. 

" На добра дума не имаме вяра, значимо е да стоят подписите под съответни политики ", безапелационен е той. 

" В Българска социалистическа партия царува народна власт и това е красивото на партията ", счита Симов. 

" Голямото отговорност пред Има Такъв Народ като спечелили е да потвърдят, че пробойни при тях няма, каквито съмнения към този момент се изрекоха ", разяснява още социалистът. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР