“Искаме да дадем шанс кризите да бъдат решени. Нямаме право

...
“Искаме да дадем шанс кризите да бъдат решени. Нямаме право
Коментари Харесай

Карадайъ c призив: Трябва да дадем шанс на правителството на Габровски 


“Искаме да дадем късмет рецесиите да бъдат решени. Нямаме право на друго държание, когато на стотина километра от границата ни се води война, когато се борим с тежки рецесии. Трябва да дадем късмет на държавното управление на Габровски – да предложи и осъществя тактика за превъзмогване на рецесиите ”, съобщи от парламентарната естрада водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

“Днес е исторически ден за България. Често сме казвали, че предстоят исторически решения. Днешното ще бъде съдбоносно за всички нас, за страната ни и нейното бъдеще. Войната е на няколко стотин километра от нас, тежката политическа рецесия, икономическа рецесия, неналичието на План за възобновяване и оперативни стратегии са причина за търсене на решение посредством сформиране на постоянен кабинет. Това изисква отговорно държавническо мислене и държание и партийни взаимни отстъпки. Днес можем да изберем постоянно държавно управление, да се обединим с общи цели, които да ни оказват помощ да преживеем по-лесно зимата и да решаваме рецесии ”, сподели Карадайъ.

“Най-лесно е Движение за права и свободи да каже ”не ” на държавното управление на Габровски при тази липса на разговор ”, добави водачът на партията, само че позволи, че това би довело единствено до нови предварителни избори, които биха възпоривели настоящия модел и конструкция в Народно събрание.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР