Искаме богата държава без бедни хора. Доходи, справедливост, правосъдие са

...
Искаме богата държава без бедни хора. Доходи, справедливост, правосъдие са
Коментари Харесай

Георги Кадиев поведе старозагорската листа на БСП

Искаме богата страна без небогати хора. Доходи, правдивост, правораздаване са тематики, които засягат всички в България, а енергетиката е най-големият проблем в района. Това сподели лидерът на старозагорската листа на ”БСП за България” Георги Кадиев, откакто обединението записва претендентите си за народни представители в Районната изборна комисия.

„ Проблемът на комплекса " Марица-изток " е " Зелената договорка " на Европа, за която ГЕРБ не направи безусловно нищо, а можеше да получим преференциални условия. Словакия съумя, ние - не. Управляващите в България не дадоха отговор за аргументите. В последните дни се срещам с разнообразни енергийни специалисти и търсим решения. Целта е първо да се резервира работата на Топлоелектрическа централа 2, само че да се резервира с въглища, което не е елементарно поради натиска на Европа. Ако се откри подобаващото решение, то би трябвало да се финансира от страната. Такава инвестиция има бъдеще, има възвръщаемост - да се резервира производството и да се направи софтуерно решение, което да улавя и изгаря излъчванията, с цел да работят мините ", безапелационен е Кадиев.

" Трябва да вдъхнем убеденост на хората, че има опция ръководството през последните 12 години. Направихме разбори на предходните избори, извършени в пандемия и се обединихме към нов проект за деяние. В тази акция ще можем да бъдем по-близо до жителите ", сподели Георги Гьоков - втори в листата на " Българска социалистическа партия за България ".

„ Листата ни включва персони, потвърдени специалисти в своите области, които са показали неведнъж своите решения, безрезервност и сила за обществото. Надяваме се гласоподавателите да ни се доверят. Пожелаваме идната акция да бъде почтена и положителна. ", съобщи регионалният ръководител на БСП-Стара Загора Румяна Динева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР