Искам всеки един човек в България да е поне толкова

...
Искам всеки един човек в България да е поне толкова
Коментари Харесай

Димитър Калайджиев от Фермата 5 издаде втора книга и се ожени за Красимира Цочева

„ Искам всеки един човек в България да е най-малко толкоз богат (финансово!), колкото аз, когато написах тази книга. “ – по този начин колоритния участник в пети сезон на реалити формата на БТВ „ Фермата “ стимулира решението си да издаде втора книга, в която разкрива тайните на покупко-продажбите с недвижими парцели. Наръчникът се появява като естествено продължение на поредицата сполучливи на практика семинари, които Калайджиев организира, посетени от над 200 индивида. Първата му книга „ Прави покупко-продажби като вманиачен “ е единствената в България, отдадена на брокерството и характерния бизнес с недвижими парцели, чийто тираж към този момент е привършен. Втората му книга „ Забогатявай с 8333 лв. на час “ към този момент е реалност. Книгата се радва на голям на интерес и за по-малко от месец половината тираж е продаден.

Огромният брой продадени книги не е инцидентен. Както написа и основният редактор на книгата - Васил Койнарев: „ Изключително малко са профилираните финансови книги на българския пазар, които в действителност придават стойност и са от помощ, изключително пък тези, писани от български създатели. „ Забогатявай с 8333 лв. на час! “ на Димитър Калайджиев е бестселър, който на понятен език ще ви преведе през комплицирания път на пазарните и икономическите игри, с цел да получите своята финансова самостоятелност посредством вложенията в парцели. Дали да купувате, или да продавате, да отдавате чартърен или да инвестирате парите си, все въпроси, чиито отговори може да ви създадат доста богати.

Димитър Калайджиев е събрал цялостната си процедура и голям опит от последните години в една книга, в която ще откриете доста значима и потребна информация за имотния пазар у нас. Не пропускайте препоръките на експерта, чието име е пример в бизнеса с парцели в България. „ Забогатявай с 8333 лв. на час! “ е вашият билет към един по-заможен и финансово постоянен живот. " Калайджиев става известен с присъединяване си в пети сезон на рейтинговото предаване „ Фермата “, предавано по БТВ. Освен с отдадената си игра и логичност, с които минава през формата, той провокира бурни реакции у феновете с флирта с друга участничка в реалитито – Красимира. Впоследствие тя написва прочувствено писмо до бащата на детето си, в което признава, че не е щастлива и ще търси смяна. Въпреки упованията на публиката, че това е следващата телевизионна спекулация, която няма да продължи в същинския живот, пет години по-късно, Митко и Краси освен споделят щастието на любовта, а пред броени дни подвигнаха женитба. Семейство Калайджиеви разкриха, че чакат наследник през лятото.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР