Искам властите в Киев и техните господари на Запад да

...
Искам властите в Киев и техните господари на Запад да
Коментари Харесай

Путин: Хората в Луганск, Донецк, Запорожие и Херсон стават завинаги граждани на Русия

Искам управляващите в Киев и техните господари на Запад да ме чуят добре – хората в Луганск, Донецк, Запорожие и Херсон ще станат наши жители вечно. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в тирада в Кремъл във връзка приемането на четирите области като нови субекти в състава на Руската федерация.

По-рано Путин подписа укази, с които признава независимостта на украинските Запорожка и Херсонска области след извършените там референдуми. Очаква се той да подпише договорите за присъединение на четирите области към Русия. Церемонията се организира в зала „ Свети Георги “ в Кремъл.

„ С жителите от четирите области имаме обща история и пренесена през вековете обич към Русия. Те бяха откъснати от Родината си от последните ръководители на Съветския съюз. Допускам, че те не са знаели какво в действителност вършат “, съобщи президентът на РФ.

Призоваваме киевския режим неотложно да приключи огъня, войната, която стартира още през 2014 година и да седне на масата на договарянията. Но изборът на хората в тези четири области е финален и Русия няма да го съобщи, сподели още Путин.

Киевските управляващи би трябвало да се отнасят към този избор с почитание. Само това е пътят към мира, прикани той.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР