Искам тези млади хора, като се замислят, да видят защо

...
Искам тези млади хора, като се замислят, да видят защо
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Управляващите ви крадат по 300 млн. лв. на месец от гориво

Искам тези младежи, като се замислят, да видят за какво горивото е толкоз скъпо.

Рафинерията е съветска, работи на ишлеме. И всичко по документи се изнася от България и не се заплаща налог. А по-късно с влакове през Сърбия влиза назад в България. От всеки литър се краде над лев. По 300 милиона ви крадат на месец. Вече една година. Представяте ли си какъв брой сте ограбени? Това сподели ръководителят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов при срещата си със симпатизанти в Монтана.
„Само задавам въпроси, опровергайте ни, че не е на ишлеме и не се изнася от България. Ако ГЕРБ управляваше горивото щеше да е на максимума, на който беше“, безапелационен беше той.
Бойко Борисов акцентира, че ръководещите приказват единствено за постове и пари и за нищо друго. „Кой на кого и по какъв начин да даде и вземе. Добре, че беше този избор, с цел да се разбере, че всичко е било поради пари“, съобщи той.
По думите му ГЕРБ в никакъв случай нямаше да позволен такава рецесия.
„Кирил Петков споделя: „Привнесена е инфлацията“. Питам – от кое място ти е привнесена? Кой ти я привнесе? Олиото 6,70 лева – а ти си на второ място в Европа по произвеждане на слънчоглед. Как ще ти „привнесат“ инфлация, като слънчогледът ти е в България?“, попита ръководителят на ГЕРБ.
Той регистрира, че обединението сама се е свалила поради корупция и не предоставяне на пари на едни или други да ги откраднат.
„Ако сте знаели за такава подготвяна корупция, за какво не сте говорили за нея? Всички сте в кюпа.“, разяснява Борисов и благодари на народните представители от ГЕРБ, че са се държали като същински европейци.
„Благодаря на Христо Иванов, който през вчерашния ден ми се обади и ми сподели: Благодаря ти, без теб това нямаше да стане“, сподели Борисов във връзка с повдигането на ветото за Северна Македония за започване на договарянията за участие в Европейски Съюз.
„Лъжите, че Борисов и Митрофанова ме смъкнаха поради Македония ” – в случай че знаете детайлностите, също ще се забавлявате доста. Защото при Митрофанова, от дясната страна, стои Корнелия Нинова. Както му взехме решение въпроса за Северна Македония, в този момент му споделяме: щом отново те е боязън и плашиш, че президентът Радев би спрял износа на оръжие за Украйна, че би върнал „Газпром“ – входирай по един закон за едното и другото. Внеси двата закона, ние ти решаваме казуса. А президентът Радев да знае, че даже да има служебно държавно управление, бюджетът ще бъде гласуван ”, съобщи водачът на ГЕРБ.
Борисов осведоми, че в този момент се образува държавно управление в Народното събрание,но през есента и зимата ще катастрофират по този начин, че ГЕРБ ще се върне с цялостно болшинство.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР