Искам справедливост за моя син, искам да излезе истината, а

...
Искам справедливост за моя син, искам да излезе истината, а
Коментари Харесай

Майката на убития в Цалапица Димитър: Шест дни плакахме в полицията и тръгнахме сами да си го търсим

" Искам правдивост за моя наследник, желая да излезе истината, а виновниците да си понесат наказванията. Дни наред изгубиха полицията, близнаците даваха лъжливи показания. Ние предупреждавахме, никой не ни взе приказките под внимание. Синът ми въобще не е подозирал какво става, другояче щеше ли да излезе на среща с другари.`` Това съобщи майката на убития в Цалапица Димитър Малинов пред " Фокус ".

По думите й единият от братята близнаци го е подмамил и го е изкарал от къщи, с цел да се срещне с Рангел, макар, че знаели, че той желае да го бие. Близнаците са били другари с Димитър, той се е обръщал към тях с " брат ".

" Срамота, до през вчерашния ден си бяха у дома, това е срамотия. При състояние, че имаха записите от камерите, на които се вижда тяхната кола, като че ли някой ги прикриваше ", уточни майката на Димитър.

" Митко бил търсел 100 лв. от единия от тях, а той си разполагаше с пари, търсел назаем 100 лв., лъжеха. Детето ни от никой до момента не е търсело пари, имаше си задоволително. Шест дни плачем в РПУ Стамболийски, никой не ни обърна внимание. Накрая тръгнахме сами да си го търсим по полето. Синът ми в никакъв случай не е употребявал наркотични субстанции, аз щях да го позная, уголемяват се зениците, знам това``, добави майката на Димитър.

" Чакам го всяка нощ да се прибере. Не мога да си показва по какъв начин ще пребивавам без него, той ми беше огромна опора. Млад мъж, на 24 години, мислех да се веселя на снаха, а той отиде подземен. Веднъж го заровиха, в този момент ще го заровим повторно ", показа още тя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР