Искам оттук да призова и президента, и бъдещия служебен премиер

...
Искам оттук да призова и президента, и бъдещия служебен премиер
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Настояваме за избори 2 в 1 и без Калин Стоянов в кабинета Главчев

Искам отсам да прикани и президента, и бъдещия длъжностен министър председател - желаеме различен министър на вътрешните работи . Нямаме доверие на Калин Стоянов, той потвърди, че е привързан, съобщи Атанасов. По думите му има задоволително хора в България, които имат качества и биха били положителни министри на вътрешните работи.

" Настояваме да изберете неутрален министър на вътрешните работи, с цел да може да чакаме едни почтени избори ", моли Атанасов.

" Ние ще създадем всичко належащо да убедим българските жители, че в случай че те желаят промени, би трябвало да ни дадат властта. Ако българските жители желаят промени, би трябвало коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България " да е първа политическа мощ ", съобщи той.

Председателят на " Да, България! " Христо Иванов, който също е един от водачите в обединението " Продължаваме промяната - Демократична България ", сподели, че с " Продължаваме промяната " са повече от коалиция. Ние сме тим . Ние минахме през подозрения, разлики, сложни моменти в връзките. Изработихме невъзможна формула, в която отпред застана Николай Денков, и желая откровено да му благодаря за тези месеци, съобщи Иванов. Той бе безапелационен, че смяната няма опция.

България е второто име на вярата за всеки един от нас, България е по-голяма от всички нас, уточни Христо Иванов и добави, че това изпитание да вършат нещата дружно е инвестиция в тази България.

Точно по тази причина ние ще продължим да вършим измененията, да реформираме страната - против нас е моделът на едноличните решения, сподели Христо Иванов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР