Искам още веднъж да се извиня на баба Станка за

...
Искам още веднъж да се извиня на баба Станка за
Коментари Харесай

Мегз с условна присъда за катастрофата с ранена жена, извини се на баба Станка

„ Искам още един път да се извиня на баба Станка за това, което направих. Много скърбя “, сподели известната като  Мегз  дизайнерка Миглена Каканашева пред Пловдивския районен съд, пред който се изправи за катастрофа в Раковски отпреди 3 години, пише 24plovdiv.

На 8 април 2019 година тя не спряла на знак Стоп на кръстовището на улиците “П. Парчевич “ и “Хр. Смирненски “ и блъснала с мерцедеса си хонда. От удара потърпевша пътничката във втората кола Станка Ангелова. Десният ѝ крайник бил строшен и 74-годишната жена се придвижва със усложнение и до момента.
  Мегз  призна виновността си и подписа съглашение с прокуратурата, което допуска наказване от 8 месеца условно с 3 години изпитателен период. Тя ще би трябвало да заплати разноските по делото и 7000 лева като обезщетение на ранената при случая жена. В протокола беше записано още, че  Мегз  остава без брошура за 10 месеца. Не е ясно обаче по какъв начин ще бъде изпълнено това наказване, тъй като Миглена Каканашена, която напоследък живее в Дубай, към този момент няма българско удостоверение за ръководство на МПС.
Пред „ 24 часа “  Мегз  обясни, че се върнала от Дубай особено за делото и по-късно ще отпътува назад.

Това е втора условна присъда за  Мегз , първата беше за застрахователна машинация, откакто тя разгласи за открадната кола, която изплащаше на лизинг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР