Искам днес да ви попитам според вас едно и също

...
Искам днес да ви попитам според вас едно и също
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев с остър коментар срещу НСО

„ Искам през днешния ден да ви попитам съгласно вас едно и също лице ли са жителят Ивайло Мирчев и депутатът Ивайло Мирчев? Понеже аз си мислех, че са един и същи човек, само че се оказа, че бъркам и съгласно Националната работа за защита (НСО) разлика сред двамата въпреки всичко има. Сигурно по тази причина въпросите на жителя Мирчев, отправени към НСО, останаха три месеца без отговор, до момента в който не ги зададе депутатът Мирчев. “ Това написа депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев в своя позиция. 

Въпросите на Мирчев са били свързани с януарската аудиенция на основния прокурор Иван Гешев в Съединени американски щати и отправени от Мирчев по Закона за достъп до социална информация (ЗДОИ). Той ги е задал за първи път на НСО като жител през февруари, само че отговор получил едвам когато възобновил питането си, към този момент като народен представител. 

„ Ще ми е неприятно да мисля, че НСО работи друго за депутати и за елементарни жители. Попитах публично като депутат НСО за какво не са ми дали отговор на запитването като жител, само че НСО… не ми дадоха отговор “, написа Мирчев.

Депутат добавя, че ще се поинтересува на какво се дължи тази разлика. „ И в случай че забавянето се окаже „ техническа “ неточност, ще чакам от НСО да излязат със мнение по какъв начин да не я позволяват повече “, написа още Мирчев.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР