Искам днес да ви дам гаранции, че когато се опре

...
Искам днес да ви дам гаранции, че когато се опре
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Нито един социалист няма да подкрепи бърза промяна на Конституцията

Искам през днешния ден да ви дам гаранции, че когато се опре в Народното събрание до гласовете на Българска социалистическа партия за бързата процедура за смяна на Конституцията, няма да се случи. Управляващите няма да получат нито един глас на социалист – народен представител. Няма да се съгласим хора с двойно поданство да ни ръководят, а 3-ти март да бъде премахнат като народен празник, както и да се направи псевдореформа в правосъдната система. Ще срещнат най-силния отпор от Българска социалистическа партия, сподели в местността Жабокрек, под Рилския манастир, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи Българска телеграфна агенция. 

 

Тя взе участие в обичайния събор на социалистите от Кюстендилско и Благоевградско, където в края на август се отбелязва годишнина от акцията на партизаните от Рило-Пиринския отряд, воден от командира Васил Демиревски-Жельо.

 

Събираме се на това място, с цел да отдадем респект на антифашистите, дали живота си в битката против кафявата чума. Но през днешния ден обстановката е по-различна от всички други, когато сме били дружно тук - тече развой на замяна на българската история, на изтриване на българската памет. Днешното потомство не знае що е българщина, що е татковина, що е история и що е храбър български народ, сподели пред събралите се социалисти Нинова.

 

" Ние изрично се противопоставяме на премахването на Паметника на Съветската войска. Знаете, че подменихме с наши средства счупената плоча, само че това не спря тези партии, които не можейки да предложат бъдеще на народа си, го разделят и изправят едни против други, на база на предишното. Този развой получи своята кулминационна точка в циничното предложение да бъде заменен националният празник 3-ти март ", уточни още Нинова. В словото си тя посочи, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която е с история, идеология и със структури, и която може да се опълчи на този развой.

 

Партиите, които назовават себе си десни и евроатлантически, са представяни от деца и внуци на комунисти. Отказват се от татковци и майки, хулят фамилиите си. Човек, който може да се откаже от родителите си без позор, ще се откаже и от родината си, сподели водачът на социалистите.

 

Тя уточни, че " сякаш за смяна ", в България се е върнал мутренският модел на ръководство на Борисов, " дружно с препирането и връщането му във властта ". Не сме се борили седем години с този модел, с цел да се предадем в този момент, сподели още Нинова. " Няма да се предадем против новата власт – остаряла, само че добавена с " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Излъгаха хиляди очаквания за смяна, с цел да създадат замяна.

 

" Барселонагейт " и " Чекмеджегейт " са закрити, започнаха показните разстрели по улиците. Всеки ден мигранти. Инфлацията върви нагоре, горивата порастват. В това държавно управление няма нищо европейско, нищо национално, тъй като в случай че първите държавни управления на Борисов бяха корупционни, тези са антинародни, съобщи от трибуната Нинова.

 

Тя прикани симпатизантите си да не губят религия и вяра, че това може да бъде променено и уточни, че то може да се случи през локалните избори.

 

На събора участваха партийни структури от целия Югозапад, както и претенденти за кметове в региона. Подготвена е музикална стратегия, публична част и курбан в местността Кирилова поляна, над манастира.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР