Искам да вляза в Биг Брадър“. Това заяви пред България

...
Искам да вляза в Биг Брадър“. Това заяви пред България
Коментари Харесай

НАПАСТ: Ивка Бейбе се тика за „Биг Брадър“

„ Искам да вляза в „ Биг Брадър “. Това съобщи пред „ България Днес “ Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе. Сензационната подкаст водеща счита, че риалитито в къщата си е предизвикателство.

„ Обичам да слагам душeвността си на кръстопът “, показа чернокосата злина. Преди година Ивка е била точно в онлайн риалити, което доста прилича „ Биг брат “. Варненката беше една от любицмите в Къщата на инфлуенсърите и очевидно желае още веднъж да изпита възприятието да си в една къща с 15 души, само че този път в народен ефир.

Ива не се тормози от камерите онлайн, които ще са зад огледалата. „ Не се тормозя да ме видят по долни дрехи “, уверена е нахаканата кокона. На водещата й се е случвало да я видят даже и без сутиен, по тази причина да бъде забелязана с подобен на дребния екран й е последната грижа.

Освен че любимката на Азис обича да бъде пред обектива, Ива също счита, че прекарването „ Биг брат “ е малко или доста философско. „ Мисля, че действителността, в която живеем, има потребност от обществена изолираност “, съзерцава силиконката, която е откровена, че от време на време обществените медии й идват допълнително.

Ивка Бейбе показа, че има потребността да се отдели от телефона и да живее сега. Водещата споделя, не с цел да се отдели от заетия живот, постоянно си прави уикенди без телефон и си спомня за хубави моменти от своето детство. „ Винаги се усмихвам, когато се сетя за моментите в Чепеларе и един съответен параклис. Обичам спокойствието на храмовете. Там вървях с мои родственици, които не са сред живите към този момент. Обичам да се сещам за тези моменти. Понякога при поредна вълна от хейт отивам в планината, затварям очи и се придвижвам там “, показа водещата за съкровените си моменти на самотност. Въпреки че чаровницата е известна с това, че е много открита със половия живот, Ива счита, че любовта е значима линия на човечеството и за жал, започваме да я срещаме по-рядко от преди, „ Наблюдението ми е, че хората вършат все по-малко обич. За голямо страдание сексът, който е елементарен за консумация, е за предпочитане. Наблюдавам и че все по-малко хора ce женят “, приключи песимистично Ива.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР