Искам да ви уверя, че ще окажа съдействие в този

...
Искам да ви уверя, че ще окажа съдействие в този
Коментари Харесай

Кристиян Николов, убил в катастрофа Милен Цветков, поиска домашен арест

Искам да ви уверя, че ще окажа подпомагане в този развой. Това съобщи през днешния ден пред съда Кристиян Николов, упрекнат за злополуката, при която почина журналистът Милен Цветков.

22-годишният мъж изиска мярката му да бъде изменена в по-лека – домакински арест. Предстои магистратите да решат дали да уважат молбата му, съобщи кореспондент на Novini.bg

Моля да бъдете справедливи и да намалите мярката ми, която е в услуга на прокуратурата, а не на правораздаването. Моля да ми бъде наложена мярка домакински арест, прикани Кристиян.

Според юриста му Любомир Таков на Николов би трябвало да бъде наложена по-лека мярка, тъй като той няма никакви предходни престъпни прояви. Бил студент в Германия и в актуалната обстановка се държал извънредно отговорно. Държал да участва на всички съвещания по делото против него.

Мога да ви уверя че при съответно обвиняване това дело към този момент щеше да е завършило, съобщи още бранителят.

На последното правосъдно съвещание магистратите взеха решение да оставят обвиненият в ареста. Мотивът е, че в случай че излезе на независимост, може да извърши друго закононарушение, считат магистратите.

Навръх Великден предходната година джипът, ръководен от 22-годишния мъж, връхлетя автомобила на Милен Цветков, до момента в който журналистът чакал в колата си на червен светофар. Съдебни експертизи демонстрираха, че Николов е карал с 99 км/ч при позволени 50. Освен това Николов седнал зад кормилото под въздействието на няколко упойващи субстанции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР