Искам да ви уверя, че микробусът, с подаръци за децата

...
Искам да ви уверя, че микробусът, с подаръци за децата
Коментари Харесай

Захариева: Микробусът, с подаръци за децата от Босилеград, пътува към Сърбия

Искам да ви уверя, че микробусът, с дарове за децата от Босилеград, пътува още веднъж към границата със Сърбия. Имаме цялостното подпомагане и от сръбските управляващи. Това сподели пред публицисти вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, по време на конференция на Министерството на външните работи.

Тя бе свикана във връзка прекъсването на бус на границата със Сърбия, който е бил с детски дарове за идните Коледни празници, изпратени за КИЦ " Босилеград ", взаимно с Дирекция " Култура " към Столична община.

Премиерът на България Бойко Борисов и нашият дипломат се чуха с премиера на Сърбия - Анна Бърнабич. Посланикът на Сърбия доскоро беше в тяхното външно министерство, с цел да уточнят всички процедури. Негово превъзходителство, посланикът на Република Сърбия е тук, в Министерството на външните работи повече от час, тъй че имаме уверението, е децата ще получат коледните си дарове и микробусът ще бъде още през днешния ден в Босилеград, съобщи Захариева.

Тя добави, че са се разбрали със Сърбия да има по-добра съгласуваност, с цел да не се позволяват такива случаи за в бъдеще.

„ Малко по-рано от Столична община ги помолихме да ни осведомят за изпращането на подаръчните пакети, с цел да може там да се реагира на място и ние да изпълним надлежно и помощ на хората, които съпровождат микробуса. Тържеството въпреки всичко се е състояло и е било доста хубаво, а децата през днешния ден или на следващия ден ще получат подаръците си “, заяви още външният министър.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР