Искам да ви поздравя за това как се справихте с

...
Искам да ви поздравя за това как се справихте с
Коментари Харесай

Външният министър на Италия към Борисов: Браво, добре се справихте с кризата

 " Искам да ви поздравя за това по какъв начин се справихте с рецесията, следихме от самото начало – доста добре. В началото ние имахме тежки загуби, доста съществени последствия, само че в този момент обстановката е овладяна и също започваме да се оправяме “.

Това съобщи министърът на външните работи и интернационалното съдействие на Италианската република Луиджи Ди Майо, който бе признат от премиера Бойко Борисов на среща в Министерския съвет, оповестиха от пресцентъра на Министерски съвет. 

" Благодаря на вашите медици, които дружно с нашите работят и лекуват ковид с кръвна плазма и антитела. Заедно в този момент създаваме и тестваме лекарство, което във всички случаи оказва помощ и България има опция да го създава в големи количества “, обърна се министър-председателят Борисов към госта си.

Българският министър председател и италианският министър бяха безапелационни, че рецесията, подбудена от COVID-19, не е завършила и във фокуса на европейския дневен ред в този момент е превъзмогването на обществените и стопански последствия от пандемията.

Премиерът Борисов означи, че новият вирус нанесе тежки провали, само че българската текстилна промишленост съумя бързо да се реорганизира и да стартира да създава профилирано защитно облекло, маски, очила, шлемове.

По време на срещата бе очебийно, че извънредно уравновесен и добра основа за договарянията е препоръчаният от Европейска комисия План за възобновяване на Европа. Той включва два съставния елемент - Многогодишната финансова рамка (МФР) за интервала 2021-2027 и новият инструмент " Следващо потомство Европейски Съюз “, основан от Европейска комисия за възобновяване след ковид.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР