Искам да ви поздравя с най-сърдечни чувства. За мен е

...
Искам да ви поздравя с най-сърдечни чувства. За мен е
Коментари Харесай

Ердоган благодари на приятеля си Борисов и съобщи какво ще се случи между Турция и Европейския съюз

Искам да ви поздравя с най-сърдечни усеща. За мен е извънредно наслаждение да бъда във Варна за срещата Турция - Европейски Съюз. Благодаря на моя другар господин Борисов, който ме предложения тук. Това съобщи турският президент Реджеп Ердоган след срещата сред него, евролидерите министър ръководителят на България Бойко Борисов.

" Надяваме се интервалът на неприятни връзки сред Турция и Европейски Съюз да е останал в предишното.

В предходните ни срещи с Европейски Съюз обсъдихме стъпките, които би трябвало да се създадат с цел да се подобрят връзките ни. Турция извършва своите задължения в битката с тероризма и с бежанците ", съобщи още той.

Турският президент съобщи, че ще изиска от европейските представители да изпълнят дадените обещания по мигрантското съглашение от 18 март 2016 година и да се набележат съответни стъпки, които следва да бъдат подхванати.

" Броят на бежанците в Турция стига до 4 милиона. Имаше ангажимент от Европейски Съюз за 3 милиарда евро и нашите институции сме получили 1,8 милиарда. Надяваме се в този момент да получим транша от 3 милиарда. Ще улесним живота на сирийците в нашата страна ", уточни още президентът на южната ни съседка.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР