Искам да ви благодаря за нашата активна и ползотворна дейност.

...
Искам да ви благодаря за нашата активна и ползотворна дейност.
Коментари Харесай

На живо: Президентът обсъжда изборите с НСОРБ

Искам да ви благодаря за нашата дейна и ползотворна активност. Искам да ви поздравя и за вашата работа на първа линия с короновируса. Вие също по този начин ще сте й на първа линия по време на изборите. Това е повода през днешния ден да проведем този диалог и да обсъдим изборите по отношение на пандемията.

Това съобщи президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на по време на диалога си с управлението на Националното съдружие на общините в Република България (НСОРБ). Срещата е част от консултациите по самодейност на президента за осъществяване на транспарантен избирателен развой, който да подсигурява правото на глас и здравето на жителите на идните парламентарни избори.

"От вас зависи дали българските жители ще получат гаранции за почтени избори, които ще протекат и без опасност за тяхното здраве. Най-ключовото е да има доверие в изборния развой и естествена изборна интензивност, с цел да имаме законен парламент ", сподели още президентът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР