Искам да ви благодаря за лидерството, което показахте не само

...
Искам да ви благодаря за лидерството, което показахте не само
Коментари Харесай

Петков не съжалява за уволнението на Янев, ще превърне Варна в логистичен склад за украинско зърно и слънчоглед

Искам да ви благодаря за водачеството, което показахте освен за Украйна, само че и за целия свят. Украйна ще победи в тази война и всички демократични страни ще застанат зад вас – няма подозрение в мен, че това е единственото нещо, което може да се случи. Това съобщи Кирил Петков по време на срещата си с Владимир Зеленски.

„ Благодаря ви за изключителното разискване, което организирахме през днешния ден. България с наслада ще трансформира Варна в логистичен хъб на зърно и слънчоглед. Когато говорихме за енергийна сигурност, България може да бъде инструмент за енергийната сигурност на Украйна и може да доставя газ от терминалите за полутечен газ от Гърция и Турция и ще даде на двете страни спомагателен приток на гориво ", уточни Петков.

Той благодари за помощта за евакуацията на българските моряци.

„ Не скърбя, че уволних министъра си на защитата, когато употребява определението специфична военна интервенция, никой не би трябвало да споделя нищо друго, когато вижда такива ужасяващи картини, като война против свободния свят и война против цивилни”, съобщи министър-председателя.

По думите на Зеленски Украйна е подготвена да доставя България с електрическа енергия, както и да спомага за диверсификацията на газа през Трансбалканския газопровод. Той бе безапелационен, че усеща поддръжката на целия цивилизационен свят включително и на България. Зеленски съобщи, че задачата на глобите е Русия да бъде принудена да търси мир.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР