Искам да ви благодаря, че сте тук. Виждате ги Промяната

...
Искам да ви благодаря, че сте тук. Виждате ги Промяната
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Хасково: Незабавно да спре тази война, но дотогава ние ще бъдем твърди - оръжие, каквото е необходимо ще помагаме. И след това с дипломация трябва да се защитят интересите на България

Искам да ви благодаря, че сте тук. Виждате ги " Промяната " - имат пари, имат най-хубавите PR-ски компании. Снощи като се прибрах от конгреса на ХДС в Германия. Като се върнах прочетох всичко, което е казвал Радев за цените на горивата. " Намаляването на цената на горивата са действителни резултати на служебното държавно управление. Българите не би трябвало да се тормозят, че ще останат на мрачно ". Това сподели на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов. 
 
И какво му дава отговор Асен Василев: " Наивно е, че една партия може да смъкна цената на горивата, в случай че не открие петролни кладенци ". Много обичат да приказват за арести, мислят че по този начин ще ме накарат да работя реваншистки. Загубена идея! Но тези раследвания, за петрола и газа - ще ги създадат. Има структури - и в България, и в чужбина, те ще ги създадат, не ние. 4,6 милиарда са изтекли към Руската федерация, напомни някогашният министър председател.
 
Става дума за стотици милиони кражба - единствено на месец, възмутено установи водачът на ГЕРБ. " По 30 млн. дневно - 900 млн. на месец. Василев споделя, че в това време отоплителният сезон наближава. Той в този момент се е сетил - служебният кабинет бил отказал уговорените доставки на газ. Аз такива неистини не съм чувал - с толкоз хора съм работил. И той има наглостта да упреква служебното държавно управление. Видяхте какъв смях падна с газовата връзка, въртяха колела, вършиха се на откривачи - видяхте служебния министър на енергетиката по какъв начин всеки ден се чуди какво да прави. Не им било стигнало времето - те бяха министри преди година и половина ", акцентира Борисов. 
 
2018 година цената на барела е $79,3, цената на бензина тогава е 2,34, а на дизела - 2,37. При " Промяната " цената на барел е $78,4, цената на горивата е с 1 лева от горната страна, напомни Бойко Борисов. 
 
 Цени на бензина при Борисов, Промяната и Радев Цени на бензина при Борисов, Промяната и Радев Източник: Скрийншот/Facebook
Първата интернационална среща, която са провели Киро и Асен в МФ е била с " Лукойл ". Това ми споделиха хора, които...нали знаете...като стартират да падат един ръководещи и служителите стартират да се поставят на тези, които следва да дойдат на власт. Аз най-малко това към този момент 5-6 пъти съм го виждал, добави Борисов.
 
Ние започнахме със оправянето по време на финансовата рецесия в Гърция - 2009 година После миграционната - помните като палеха в Харманли. Ковид рецесията - и с нея се справихме. На 2 октомври ще разберем хората дали имат потребност от нас. Отидете и показвайте всичко това на хората - тъй като всеки от тях е зареждал през тези месеци, предложи Бойко Борисов.
 
Ние сме страна, която носи всички опасности от АЕЦ в Запорожие - единствено поради това виждам новините и все по-притеснено ми става. Всичко България сама си създава. В сряда ще представим един значим документ. А те ( " Промяната ", бел. ред.) и Плана за възобновяване провалиха, съобщи Борисов. 
 
Тази война би трябвало да свърши - тя е неприятна и за украинците, и за руснаците. Незабавно да спре тази война, само че до тогава ние ще бъдем твърди - оръжие, каквото е належащо ще оказваме помощ. И по-късно с дипломация би трябвало да се защитят ползите на България - както десетилетия съм го правил, изрично съобщи водачът на ГЕРБ. 
 
Вместо ние, производители на храни, на ток, на сила, като нация да сме съединени (...) имаме земеделие, туризъм, имаме АЕЦ, имаме въглищни централи, богати сме на води и реки, вместо да даваме за стъкло и ВЕИ милиарди, ние би трябвало да създадем каскади, ВЕЦ-ове. Имаме създадено в програмата какво да се прави, когато всички солари работят на обед - в Гърция се създава 30 000 мегавата - какво ще го вършим този ток тогава, ко ще го купува. България има всичко - реки и води - би трябвало да ги хванем, с цел да се създава ток, облагородява се и региона там. Трябва като партия да знаем - ние сме това, който има сходен документ като нас, с него работим, акцентира някогашният министър-председател.
 
Затова и цените са такива - с този бензин и дизел се возят храните - по тази причина са нагоре, с тези цени на бензина и дизела се оре и сее, приключи той.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР